6 izjav Naomi Campbell za dvig samozavesti!

Ona ni samo vzornica na stotinam afroameriškim modelov, ki si želijo uspeti v modnem svetu, pač pa ženska, ki zaupa vase in svoje sposobnosti. Slavna britanska manekenka slovi kot ženska brez dlake na jeziku, kot ženska, ki trdno stoji za svojim delom in besedami in se vedno potegne zase. Morda ji kdo očita, da je težka, a ona se zaveda svoje vrednosti in jo ponosno pokaže tudi takrat, ko hodi po modni brvi in daje občutek, da vlada svetu. Naomi Campbell je ženska, ki podpira druge ženske, jih opogumlja in jim s svojimi besedami vliva samozavest (čeprav z videzom marsikdaj marsikateri dami povzroči precej slabe vesti). Za vas smo poiskali 6 izjav temnopolte gazele, ki vam bodo v trenutku vlile samozavest, če jih boste le projecirali nase:

“Vem, da veliko “stanem”, ampak verjemite mi, vredna sem vsakega evra, ki ste mi ga plačali.”

“Nikoli se nisem držala diete. Zato kadim, pijem in nikoli, ampak res nikoli, ne telovadim.”

“Če sem nekdo, ki veliko pričakuje in zahteva? Vsekakor! Jaz sem večna borka, nekdo, ki ne mara izgubljati, in ko mi rečejo NE, se vedno potrudim, da dobim njihov DA.”

“Nisem se rodila kot lepotica. To sem preprosto jaz, original.”

“Vidite, v življenju morate kdaj tudi izgubiti. To je edini način, da se nečesa naučite in ugotovite, kako svet okoli vas funkcionira.”

“Vedela sem, da sprašujem Dalmo Callado in Katouche, pravi dami modnih brvi, da mi pokažeta, kako se hodi na modnih revijah. Nikoli, ampak res nikoli, se nisem sramovala, če nečesa ne znam ali ne razumem.”

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri