6 ključnih kosov, ki ne smejo manjkati v vaši jesenski garderobi

IG: @leasy_inparis

Čas jeseni je tudi čas eksperimentiranja z različnimi modnimi stajlingi. Šumenje dežja, barvanje listja po gozdovih in številni sloji oblačil namreč v nas prebudijo ustvarjalno žilico in nas motivirajo za nove kreacije. Ob tem pa vam GRAZIA predstavlja šest ključnih kosov, katere bomo lahko letos kombinirale tako rekoč z vsakim stajlingom – in nikoli ne bomo zgrešile! Poleg tega pa vam bodo ti kosi tudi olajšali vaša jutra. Zakaj? Če zjutraj nimate časa, da bi si pripravili, kaj boste v dnevu oblekli, zgolj posežite po teh kosih. Ne bo vam žal!

1. PLETEN PULOVER V ŽIVI BARVI

IG: @alyssainthecity

IG: @alyssainthecity

Čeprav boste morda pri ostalih kosih oblačil posegle po bolj nevtralnih barvah, si lahko pri debelih pletenih puloverjih privoščite drzen odtenek. Poskusite zeleno, vijolično ali rumeno. GRAZIA nasvet: če vam bo v njem prevroče, si ga slečite in ga položite nase kot šal.

Naš izbor:

MANGO, 39,99 €

2. PULOVER Z OVRATNIKOM

IG: @_marisamartins_

IG: @_marisamartins_

Pulover z ovratnikom ali “puli” je vsestranski zimski kos. Nosite ga lahko pod obleko, plaščem, pletenim telovnikom ali v kombinaciji s krilom.

Naš izbor:

ZARA, 15,95 €

3. BERETKA

IG: @livpurvis

IG: @livpurvis

Beretke so se vrnile v velikem slogu, in prepričani smo, da bodo tudi ostali – zahvaljujoč Emily in Paris.

Naš izbor:

H&M, 9,99 €

4. PLETENA OBLEKA

IG: @styleidealist

IG: @styleidealist

Hladne temperature še ne pomenijo, da morate dati obleke na stran. Priporočamo pletene obleke, v katerih se boste počutile udobno, ne da bi pri tem ogrozile faktor stila.

Naš izbor:

ZARA, 29,95 €

5. KLASIČNI “CAMEL COAT”

IG: @stylememos

IG: @stylememos

Naj bo to vaš največji nakup. Zimski plašč, ki ga imate radi, lahko nosite skoraj šest mesecev v letu! Ob tem pa ni bolj vsestranske barve kot kamelje.

ZARA, 129,00 €

6. NABRANO DOLGO KRILO

IG: @brittanybathgate

IG: @brittanybathgate

Nabrana krila daljše dolžine nujna tako za zimo kot za toplejše mesece. GRAZIA nasvet: odlično se bodo podali k črnim škornjem.

Naš izbor:

MANGO, 49,99 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si