6 preprostih frizur za praznični čas

Ja, lahko jih izdelate same doma … v le nekaj minutah. Verjamemo, da vas bo ta novica še kako razveselila, saj december od nas zahteva posebno mero urejenosti in svečan videz, a nobena ženska nima toliko časa, da bi se vse dni urejala pred ogledalom. Na srečo lahko v le nekaj minutah in z nekaj spretnostmi na svoji glavi pričarate vrsto različnih videzov. V navdih pri izboru prazničnih frizur smo poiskali kar pri zvezdnicah, ki nas vedno znova navdušijo s svojimi sprehodi po rdečih preprogah:

Fifth Annual Baby2Baby Gala, Presented By John Paul Mitchell Systems - Red Carpet

Razmršena kita: Kite in kitke so velik trend letošnjega leta, a v zadnjem mesecu nas je s svojim stilom najbolj navdušila ljubka Jessica Alba s svojo razmršeno, “podrto” kito, ki deluje “edgy”, viktorijansko in elegantno hkrati.

2016 American Music Awards - Arrivals

Natupirani nazaj začesani lasje: Frizura, nastavljena za sodobne dive, kakršna je Gigi Hadid. Lotite se postopnega tupiranja pramenov las, ki jih sproti lakirajte in češite nazaj. Ko dobite želeno obliko, lase še enkrat utrdite z lakom za lase.

22nd Fulfillment Fund Stars Benefit Gala - Arrivals

Modni dodatki in nakit v laseh: So krasen način, da klasični frizuri, po kateri ste znani, vdahnete svežino. Jenna Dewan Tatum je tako namesto z navadno lasnico lase spela s kovinskim nakitom. Efekt? Neprimerljivo boljši!

e155cce8d0390f93514ad40b8f5bdde3

Klasična figa na vrhu glave: Velja za eno najbolj zapeljivih frizur, saj odkriva ženski obraz in vrat. Bella Hadid nas je s svojim videzom začarala, vas to še čaka!

2016 American Music Awards - Show

Nazaj začesan čop ali čop s prečo po sredini glave: Je najbolj elegantna in hitra rešitev, v katero zaupa tudi ljubljenka naših src Selena Gomez.

Burberry Womenswear Spring/Summer 2016 - Arrivals

Glamurozni kodri: So kot ustvarjeni za vse princeske po duši; lahko jih ustvarite z večjim kodralnikom ali pa si napol posušene lase zavijete v tesno figo in z njo odidete zvečer spat. Ko boste zjutraj figo podrle, boste pred ogledalom stale s prelepimi kodri v stilu Care Delevingne, ki jih utrdite z nekaj laka za lase.

 Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si