6 temeljnih ličil za brezhiben vsakodnevni makeup!

Red Carpet Runway - Backstage - MBFFS 2014

Tako kot mora vsaka ženska v svoji omari imeti sedem ključnih kosov garderobe, na katerih lahko gradi svoj stil in ki nikoli ne bodo šli iz mode, enako velja tudi za dekorativno kozmetiko. Obstaja šest temeljnih lepotilnih izdelkov, v katere se splača investirati tudi malce več denarja, saj so osnova za brezhiben dnevni in večerni videz.

Puder: Izbor le tega je najpomembnejši, saj na njem sloni celoten makeup. Od njega je odvisno, kako se bo razvil nadaljnji makeup. Izbirate lahko med tekočimi, kremnimi ali mousse podlagami, pomembno je le, da izberete pravo obliko pudra za vaš tip kože.

Črna maskara: Si lahko mislite, da se naličite, nato pa pozabite na maskaro? Manjka bistveni del, videti bi bili, kot da ste brez oči. Nič kaj privlačno. Mnoge ženske poudarjajo, da je maskara za njih najpomembnejši dekorativni izdelek in da če bi morale izbrati le en izdelek za dnevni makeup, bi bila to zagotovo maskara.

Victoria's Secret Fashion Show - Backstage

Rdeča šminka: Morda se ne bi na prvo žogo strinjale s tem, da je rdeča šminka nujna v kozmetični torbici vsake ženske, a dejstvo je, da je to klasika, ki pristaja vsakomur. Stvar je le v tem, da morate poiskati pravi odtenek zase, takšen, ki bo na najboljši možen način poudaril vaš obraz. Vsekakor se v iskanje pravega odtenka rdeče šminke splača investirati nekaj časa, saj bo rdeča šminka zagotovo vaš dnevni videz povzdignila za 10 stopničk.

Osvežujoče rdečilo: Njegova funkcija ni le, da vašemu obrazu vdihuje kanček zdrave barve, pač pa bo tudi poudaril vaše ličnice in osvežil obraz na najboljši možni način.

Hidratantno bleščilo za ustnice: Je vsekakor nenadomestljiv izdelek, ko želite diskretno naličiti obraz, a ne želite uporabiti težkih tekstur šminke. Je popoln izbor, ko želite le navlažiti ustnice in jih dodati nekaj osvežitve in sijaja.

Jonathan Simkhai - Backstage - MADE Fashion Week Fall 2015

Korektor: Je zlata vreden izdelek, še posebej v trenutkih, ko se prebudimo zabuhle in neprespane ali ko nas napadejo drobni mozoljčki in temne lise ali ko se zadnji trenutek spomnimo na večerni izhod v mesto in naš dnevni makeup potrebuje le kanček osvežitve.

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si