6 trendi kosov, ki bodo osvežili vašo jesensko garderobo


Poletje nam bo kmalu pomahalo v slovo in nastopil bo čas, ko bomo poletna oblačila prestavili na nižje police v omari. Skok v jesen nam vedno znova postreže s pisano paleto barv in obilico modnih trendov, katerim bomo sledili prihajajočo jesen in zimo. Vse kar kriči po kombiniranju, ustvarjanju in preizkušanju novih kombinacij. Prinašamo 6 ključnih kosov, s katerimi boste osvežili svojo jesensko garderobo in ji dodali malo modnega karakterja.

Balonar s karirastim vzorcem
Da bomo po živobarvnem listju zakorakale samozavestno in v slogu, je tu vedno moden balonar. Klasični balonar bo to jesen dobil novo podobo v obliki karirastega vzorca, ki bo zelo popularen tudi na drugih oblačilih. Klasična silhueta balonarja bo ostala nespremenjena, karirasti vzorec pa bo mu zagotovo vdihnil novo modno življenje.

Nova midi obleka
V pravi obleki srednje dolžine lahko preživimo cel dan, saj jo z modnimi dodatki spremenimo iz dnevnega v večerni modni kos. Nove kolekcije naših najljubših ‘high street’ znamk so že polne novih trendi modelov, ki zapeljujejo z romantičnimi naborki in zanimivi vzorci. Nasvet je, da izbirate tiste midi obleke, ki jih boste lahko nosili ves čas in z različnimi modeli čevlji.

Krilo z leopardjim vzorcem
Kako bi lahko opisali videz živalskih vzorcev? Popolna krinka in čudoviti vzorci, ki se zlijejo z okolico – pa vendar kljub temu vselej opazni in v središču pozornosti. Kot vsak živalski vzorec ga je priporočljivo nositi zmerno in čisto dovolj je, če ga nosite v samo enem kosu. Tokrat se odločite za trendi krilo z leopardjim vzorcem, da boste videti seksi in elegantno.

Hlačni kostim
Hlačni kostim z mehkimi linijami nas bo spremljal tudi novo zimsko sezono. Je celota, ki je preprosta za kombiniranje in v kateri boste prav vedno opazni. Njegove sestavni deli – suknjič in hlače – pa lahko nosite ločeno, v številnih modnih kombinacijah. Suknjič lahko kombinirate s krilom in kavbojkami, hlače pa z zabavnimi majicami in pleteninami.

Puloverji z zanimivo teksturo
V bolj hladna jutra se bomo podali oviti v udobne pletenine z luknjami in zanimivimi teksturami. Ta trend boste zlahka prevzeli, saj vas bo spomnil na pletenine, ki ste jih nosili v otroštvu. Zanimive teksture bodo dvignile tudi najbolj običajno modno kombinacijo, vi pa boste dobili dotik prefinjenosti.

Trendi superge
Obsesija s supergami se nadaljuje! Superge nosimo povsod in z vsem, enako pa se bo nadaljevalo tudi v jesen. Vsi, ki radi posežete po klasiki, izbirajte bolj umirjene modele (na primer obutev Ara, ki ponuja lahke in modne modele). Če vas bolj mikajo veliki trendi, pa izbirajte predimenzionirane modele v nepričakovanih barvnih kombinacijah, ki jih poznamo pod imenom “grde superge” ali “dad sneakers”.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si