Top 7 makeup videzov za prihajajočo jesen

Od popolnoma, naravnega sijočega videza, do prave umetniške mojstrovine, letošnjo jesen bo naš obraz naš kanvas! Barvite veke, bleščeči dodatki ali prave poslikave, ko je govora o lepoti, nam prihajajočo jesen vsekakor ne bo dolgčas, Grazia pa ti predstavlja top lepotnih videzov, ki smo jih lahko zasledili na modnih pistah:

1.Overliner

Eyeliner letošnjo jesen sega izven klasičnih okvirov, daleč proti obrvem, hkrati pa eksperimentira z različnimi barvami in geometrijskimi oblikami.

Prada

2. Lahkoten, sijoč videz

Tako imenovan no-makeup, makeup videz še vedno ostaja eden vodilnih lepotnih trendov, z rahlim sijajem na ličkih in nežno obarvanimi ustnicami.

Isabel Marant

3. Okrašeno s kristali

Verjetno tega trenda ne bomo jemale popolnoma dobesedno, a dejstvo je, da kristalčki navdušujejo modne oblikovalce in jih bomo nekoliko bolj subtilno zagotovo vkomponirale v bolj eleganten, večerni videz.

Giambattista Valli

4. Poudarjene oči

Vse ljubiteljice poudarjenih oči, boste letos prišle na svoj račun, na prvi pogled morda nekoliko uporniški videz bomo namreč dosegle z zabrisano črno barvico, s katero tudi oblikovalci na modnih pistah vsekakor niso “šparali”.

Max Mara

5. Svetlo rdeče ustnice

Hladnejši meseci so ponavadi rezervirani za temnejše odtenke, a letos bo naša najljubša rdeča šminka zasijala v opaznih, nekoliko bolj oranžkastih tonih, seveda v kombinaciji z nevtralnimi očmi, s čimer bo zares prišla do izraza.

Oscar de la Renta

6. Gotski glamur

Kot rečeno, nam letošnjo jesen vsekakor ne bo dolgčas in tiste najbolj pogumne boste dva vodilna trenda (eyeliner in kristalčke) združile v opazen in udaren gotsko obarvan večerni videz.

Valentino

7. Razmršene obrvi

Obrvi so končno dosegle svoj najbolj naraven videz. Rahlo razmršene, nežno poudarjene, vse za mladosten in naraven videz!

Chanel

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si