Kangol x H&M feat Mabel: nova kolekcija ulične mode za generacijo, ki kreira trende

H&M s ponosom predstavlja novo kolekcijo v sodelovanju z ikono ulične mode, blagovno znamko Kangol ter BRIT Awards Best British Female Solo Artist in mednarodno znano glasbenico Mabel. Kolekcija je bila navdihnjena po Mabelinem stilu in je sestavljena iz 31 kosov, tako klasičnih kot tudi novih Kangol kosov, vključno z dvema, ki ju je oblikovala Mabel. Mabel in njena ekipa bodo del kampanje, kolekcijo pa bo Mabel predstavila v svojem Instagram Stories glasbenem videospotu, kjer bodo ekskluzivni Kangol x H&M Instagram filtri vsem omogočili, da postanejo zvezde. Kangol x H&M feat Mabel bo 17. septembra na voljo na hm.com in v izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu.

“Pri blagovni znamki Kangol so navdušeni nad sodelovanjem s H&M in Mabel. Kolekcija popolnoma zajema bistvo znamke Kangol danes, poln svežih novosti ulične mode. Veselimo se, da bo naša svetovna Kangol skupnost nosila Kangol x H&M,”praviHamish Morjaria, vodja za partnerstva in licenciranje pri Kangol.

“Zelo sem navdušena nad sodelovanjem s Kangol in H&M! Ulična moda se pretaka po mojih žilah in Kangol je  legendarna znamka. Neverjetno je sodelovati s Kangol in H&M ter deliti svojo ustvarjalnost in svoj stil z novo generacijo,” pravi Mabel.

“Kangol x H&M feat Mabel je za nas v H&M sanjsko sodelovanje, ki združuje ikonično blagovno znamko uličnih oblačil z eno najbolj avtentičnih in pristnih mladih glasbenih umetnic. Gre za miselnost, ki se skriva za ulično modo iz 90-ih let, posodobljeno za današnjo generacijo, stil, ki si ga je prisvojila Mabel. Na voljo je toliko ikoničnih kosov, od slavnegabucket hat, do oprijete midi obleke ter jesenskega ključnega kosa, pufferjakne,” pravi Emily Björkeheim, vodja oblikovanja oddelka Divided pri H&M.

Kangol je legendarna blagovna znamka uličnih oblačil, ki jo je lahko takoj prepoznati po svojem logotipu kenguruja. Angleška blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1920. Kangolovi klobuki so postali ključni kos stila, ki se je razvil iz hiphop kulture iz 80-ih in 90-ih let. To je enaka avtentičnost, zaradi katere je Kangol danes ključna blagovna znamka za oboževalce po celem svetu. Mabel je trenutno ena najbolj iskanih zvezd na svetu, z več kot pol milijarde ogledov skladb kot soDon’t Call Me Up, Mad Lovein Boyfriend. Mabel piše lastne pesmi in definira svoj stil, s svojevrstnim odnosom do kreativnosti in samospoštovanja, ki se dotakne vsega, kar počne.

Kolekcija zajema popolno Kangol garderobo za vse člane nove samo-ustvarjene generacije, kot je Mabel: sveža, avtentična, zabavna. To je popolna kolekcija z vsemi kosi za jesen, od puffer jaken s kapuco in dolgih jaken, do sproščenih jopic in pletenih puloverjev s Kangolovim načinom izdelave in logotipom. Gre za ključne kose, kot je skrajšan puli v kremasti barvi ali barvnih črtah, oversized majica z logotipom in raztegljiva midi obleka z dolgimi rokavi. Mabel je sama kreirala dva kosa: slip obleka s pridihom ulične mode ter Kangol logotipi in Kangol trenirka.

Na voljo je celoten nabor modnih dodatkov, kot je svetovno znani Kangolovbucket hatter tudi beanie kape in kape s cofi. Na voljo so tudi kvadratna torba za nošenje čez ramo, nakupovalna torba, manjša torba in obeski. Nogavice s Kangol logotipom so narejene tako, da se morajo videti, videz pa je zaključen s Kangol elastikami.

Teden dni preden bo kolekcija na voljo, bo Mabel na Instagramu razkrila nov interaktiven video za skladboBad Behaviour. Oboževalci in sledilci lahko uporabijo šest Kangol x H&M ekskluzivnih filtrov, da se spremenijo v zvezde popolnoma edinstvene različice svojega videa ter ga delijo z drugimi člani samo-ustvarjene generacije po celem svetu. Filtri bodo ekskluzivno na voljo na H&M-ovem Instagram kanalu od 10. septembra.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si