Baum und Pferdgarten z novo kolekcijo slavi skupnost

Ker ne morete priti v Copenhagen, mi revijo prinašamo k vam!

Znamka Baum und Pferdgarten je predstavila svojo novo kolekcijo jesen/zima 2021, 21 videzov nošenih s strani različnih posameznikov iz celega sveta. Vsak izmed njih je videz predstavil v duhu svojega domačega mesta, Baum und Pferdgarten namreč želi slaviti svojo skupnost, the “BaumFamily, ki je v sklopu nove kolekcije združila vse tiste, ki podpirajo znamko v času pandemije.

“Kljub vsem težavam, s katerimi smo se morali soočiti v preteklem letu, ko številni tako dolgo časa nismo mogli obiskati svojih najdražjih, smo z novo kolekcijo želeli predati vedel opomin, da smo vsi še vedno povezani!” – kreativna direktorja Helle Hestehave & Rikke Baumgarten

Ob ustvarjanju kolekcije, je kreativni team raziskoval subtilno poezijo in raznolikost obmorskih skupnosti na Danskem. Kolekcija tako raziskuje kontrast med romantčnim podeželjem in industrijski pokrajini danske obale. Ključna inspiracija pri ustvarjanju kolekcije je bilo delo fotografa Sørena Rønholta, in njegovo osredotočenje na opustošeno skandinavsko pokrajino, preko katere primerja naravne in urbane strukture.

Kolekcija tako Rønholtovi viziji dodaja element vode in vetra, s plastenjem silhuet, ki niso omejene le na eno sezono in kažejo na tri ključne vire inspiracije: navtična delavska oblačila, tradicionalno pomorsko opravo in tiste “too good to be true” modne kose, ki se pogosto najdejo v ruralnih vintage trgovinah!

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si