7 brezčasnih jesenskih trendov ličenja za vsak dan v tednu

Umetniški, glamurozni, malce duhoviti – tako bi najlažje opisali make-up trende za jesen in zimo 2019/2020

Marsikaj, kar smo lahko videli na modnih brveh ob predstavitvah kolekcij za hladne mesece letošnjega leta, je bilo zagotovo predrzno in preveč barvito za vsakodnevno risanje kljukic na seznamu po opravljeni zadani nalogi, marsikaj pa je bilo tudi dih jemajočega in tako zelo navdihujočega, da bi to zlahka prenesli v svoj vsakdanjik. Za vas smo v sodelovanju z znamko IDUN Minerals pripravili 7 velikih, a brezčasnih in nadvse preprostih trendov ličenja te jeseni za vsak dan v tednu.

 

PONEDELJEK: S fokusom na ustnice

Glede na to, da je inštitut za barve Pantone za hladne mesece leta izbral sočne rdeče odtenke, ne preseneča, da so velik hit v tem trenutku šminke v intenzivni vinsko rdeči barvi, v odtenku slastne brusnice in radiaktivne jagodno rdeče. Da so poudarjene ustnice brezčasni hit, ki pritiče športnemu, poslovnemu in strogo uniformiranemu slogu, je stara resnica, zato bo vaš prihod na delo na še malce zaspano ponedeljkovo jutro s poudarjenimi ustnicami zagotovo prava budnica za vas in vaše sodelavce. Predlagamo, da ta make-up trend dopolnite le z lepo oblikovanimi obrvmi in poudarjenimi trepalnicami.

 

Ponedeljek

 

TOREK: Boginja v zlatem

Z nekaj nanosi bleščeče zlate barve na očesne veke je tako preprosto izgledati glamurozno. Če z nanosom pretiravamo, smo z njo lahko sicer hitro videti kot disco punca iz 80-ih, a tokrat to ne bo niti najmanj moteče. Zlata je letos prava izbira in le stežka jo nanesete preveč. Prebudite boginjo v sebi in se ob slehernem torkovem pogledu v ogledalu opomnite, da morajo tako z vami ravnati prav vsi okoli vas.

Torek

 

SREDA: Črta

Igra s črtalom je umetnike ličenja tokrat zares navdihnila in jih vodila, da so na vekah manekenk ustvarjali prave grafične umetnine. Prezahtevne za marsikatero roko ob jutranjem vrvežu pa bodo le stežka prekosile dobri stari klasični nanos črtala, ki dvigne pogled in videzu vdahne kanček dramatičnosti.

 

Sreda

 

ČETRTEK: Pljusk barve

Izbor barvnih senčil ali barvnega črtala je najbolj enostaven in hiter način, kako svojemu videzu vdahniti kanček igrivosti. Priznajmo si, da tik pred zaključkom delovnega tedna le-to potrebujemo in na ta način z lahkoto preženemo utrujenost minulih dni. Najboljše pri tem je, da ena poteza z barvnim črtalom nad veko ne potrebuje ob sebi nič več. No, le sijoč nasmeh nikdar ne škoduje!

 

Četrtek

 

PETEK: Zadimljen pogled

Dobri stari »smokey eyes« je prava izbira za petek, ko se lahko kavica po delu zavleče v kozarček vina v središču mestnega dogajanja. Poskrbite, da bo vaš videz nežno zadimljen in ne bo nanos temnih senčil premočan, saj boste z napačno potezo namesto izrazito modnega videza hitro dosegli nehvaležen videz pande.

 

Petek

 

SOBOTA: Naj sije!

Končno dan, ko se boste lahko naspali. Naj vaše zadovoljstvo sije iz obraza – dobesedno. Poskrbite za izdaten nanos negovalnih izdelkov, na lica nanesite pikico rožnatega rdečila za zdrav sijaj, ustnice pa obarvajte z negovalnim, a intenzivno sijočim glosom, ker preprosto nič ni bolj zapeljivo kot s sijočimi negovanimi ustnicami uokvirjen nasmešek.

 

Sobota

 

NEDELJA: Ličila?! Kaj je to?

Nedelje so vsekakor najbolj primeren dan za videz brez kančka ličil, a včasih je potrebno prekriti vsaj kakšno nepravilnost in obrazu vdihniti malce svežine. Tako imenovan »no make-up look« je vse pogosteje videti na modnih brveh, da se lahko gledalci osredotočijo zgolj na oblačila, a preprosto ličenje, ko je obraz prekrit le z lahko obarvano kremo, ustnice krasi negovalni balzam, trepalnice in obrvi pa so le nežno počesane in obarvane, je zagotovo nadvse sprejemljiv način za preživljanje prostih trenutkov.

 

Nedelja

 

Povezava do spletne ponudbe IDUN Minerals: https://bit.ly/2IxK4Cq

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si