7 frizur, ki bodo zaznamovale preostanek leta

942ebb090c6d150fac47bec6ea1df4bc

V jesenskem času bodo v trendu različni stili frizur. Prepričani smo, da bo vsaka izmed vas našla pravega zase, za svoj način življenja in za svoj stil oblačenja. Predstavljamo vam ključne trende na področju oblikovanja las, ki smo jih v zadnjem času pogosto zasledili tudi na modnih brveh tednov mode:

Nazaj začesani lasje – lahko jih strogo začešete nazaj in spnete v čop ali figo, lahko pa pustite, da preprosto in lahkotno padejo na ramena.

Codice DB: 2443938

Lasje, oblikovani s cik-cak likalnikom – ponovno obudite trend iz 80-ih in si dovolite zablesteti z zares bujno frizuro. Medtem ko bodo kratki lasje, oblikovani s cik-cak likalnikom, dobili afro izgled, pa boste dolgolaske s takšno frizuro videti eterično in romantično.

Codice DB: 2444024

Sproščeno razmršeni lasje – tako kot je letos v trendu športni videz, sta v trendu tudi “no make” videz in preprosto speti lasje, kakršna nosimo, ko obiščemo fitnes.

Codice DB: 2444063

Namesto ene si omislite kar dve figici – to je trend, ki ga boste vzljubile vse, ki se rade igrate s spenjanjem las. Medtem ko ena figa pogosto deluje strogo ali prefinjeno, pa sta dve manjši figici videti igrivo in zabavno.

files-10

Globoka stranska preča – za popularizacijo tega trenda je zaslužna zlata doba Hollywooda. Lase, razdeljene v prečo, lahko pustite prosto pasti ali pa jih spnete v nižji čop.

Codice DB: 2487446

Zelo dolgi lasje – so zagotovo največji trend, a le, če so negovani in zdravi. Frizuro lahko popestrite s frufrujem, če želite ustvariti nekoliko bolj poudariti pogled.

Codice DB: 2444089

Mokri videz las – je ekstravaganten videz, ki po eni strani izgleda, kot da bi nas ujel dež, po drugi pa nimamo nikakršne bojazni, da bi nas res in se nam bo frizura pokvarila. Precej praktično, mar ne?

Codice DB: 2487421

Vir: Elle.rs; foto: Mondadoriphoto

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si