7 klasičnih pomladnih kosov, ki jih obožujejo modne poznavalke

Po več mesecih hladnega in turobnega vremena je povsem normalno, da smo navdušeni nad prihodom pomladi. Kljub temu, da se že veselimo začetka nove sezone, pa je lahko včasih težavno slediti vsem novim modnim trendom, ki jih narekujejo različne modne znamke. Zato vam tokrat predstavljamo klasične in vsestranske kose oblačil, s katerimi v prihajajoči pomladni sezoni ne morete zgrešiti. Nosite jih lahko tako posamično kot v kombinaciji skupaj, ob tem pa vam je zagotovljeno, da bo vaš videz izgledal brezhibno. Dobro se bodo ujemali tudi z bolj izrazitimi kosi v vaši garderobi in vam pomagali ustvariti dovršen videz.

Tukaj je izbor naših sedmih brezčasnih spomladanskih kosov:

1. Suknjič iz lahkotnejših materialov

Debelejše suknjiče iz zimske sezone zamenjajte za suknjiče v bolj lahkotnejših materialih in v svetlejših barvah. Gre namreč za kos oblačil, ki je vedno moderen in velja za večno klasiko, zato ga pogumno vnesite tudi v vašo spomladansko garderobo.

ABOUT YOU, 47,90 €

2. Ravne kavbojke

Čeprav obstaja tako rekoč nešteto različnih vrst kavbojk iz jeansa, vam GRAZIA svetuje, da imate v svoji omari tudi par klasičnih ravnih kavbojk. Te boste lahko odlično kombinirali z barvnimi bluzami in srajcami ter tako ustvarili popoln pomladni videz, primeren za številne priložnosti.

IG @smythsisters

3. Rutka

Ženska ruta je eden najbolj klasičnih dodatkov, ki jih lahko nosite ne glede na letni čas. V toplejših pomladnih dneh vam svetujemo, da ga nosite ohlapno okoli vratu, skupaj s tankimi pleteninami.

IG @symphonyofsilk

4. Oversized srajca

Tudi srajce so stalnica skozi vse leto, a vendar je pomladni stajling z njimi sploh nekaj posebnega. Še posebej pridejo do izraza, ko jih kombiniramo z gležnarji ali mokasinkami, brezskrbno zataknjene v kavbojke. GRAZIA nasvet: ovratnik pustite odpet za občutek lahkotnosti.

COS, 69,00 €

5. Trenchcoat

Še vedno je prezgodaj, da bi šli ven brez plašča, a vsekakor predstavlja pomlad odlično priložnost, da volnene plašče zamenjamo za nekaj lažjega – in trenchoati so popolna izbira.

ZARA, 69,95 €

6. Obleka s cvetličnim potiskom

Cvetlični motivi so in bodo za vedno ostali nepogrešljiv del pomladne estetike. Seveda pa ni nič bolj ljubkega kot cvetlični potiski na daljši obleki.

IG @sasha.mei

7. Svileno krilo

Svilena krila so se pred leti začela kot trend, sčasoma pa so postala klasika v naši garderobi. Z njimi lahko ustvarjamo različne videze, vse od elegantnih in večernih ter do vsakodnevnih, ‘casual’ videzov. GRAZIA vam svetuje, da se v pomladnih mesecih odločite svilena krila v svetlejših barvnih odtenkih.

ZARA, 22,95 €

Naslovna slika: IG @sasha.mei

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si