7 mitov o maskari, ki jih morate nujno poznati

Še vedno iščete najidealnejšo maskaro za svoje trepalnice?

 

 

V pomoč pri iskanju »tiste prave« in pri njeni uporabi za popoln učinek vam bodo naslednje razkrite resnice, ki jih poznajo vsi najboljši profesionalni umetniki ličenja in strastne lepotne gurujke.

 

Mit št. 1: Najboljše so najdražje maskare.

Bolj kot proizvajalec in cena, je pri izbire najprimernejše maskare pomembna oblika krtačke, ki zagotovi želen učinek.

 

Mit št. 2: Maskara, ki hkrati odebeli, podaljša in definira trepalnice, zagotovi najboljši rezultat.

Maskare »all in one« obljubljajo sicer sanjske rezultate, a morajo žrtvovati kakovost, saj toliko sestavin, ki obljubljajo vse mogoče čudeže, ne more preživeti v eni maskari.

 

Mit št. 3: Maskaro zmeraj nanašamo na koncu.

Drži in ne drži. Tiste uporabnice maskar, ki jo nanašajo v več plasteh za bolj dramatičen pogled, jo prvič nanesejo pred uporabo korektorja in senčila za veke, nato pa še enkrat.

 

Mit št. 4: Na ščetki maskare naj bo čim več barve.

Slednji nasvet upoštevajte le v primeru, če vas na moti, da so vaše trepalnice zlepljene in polne motečih grudic. Svetujemo, da vrh ščetke obrišete v robček.

 

Mit št. 5: Črna maskara ni za blondinke.

Ne bo držalo, kajti črna maskara je primerna za vse uporabnice ne glede na barvo las. Ključnega pomena je namreč, da z maskaro poudarimo oči in definiramo trepalnice za bolj odprt pogled in spočit videz.

 

Mit št. 6: Maskaro lahko uporabljamo tudi leta po njenem nakupu.

Tako kot vsi preostali kozmetični dekorativni izdelki, imajo tudi maskare svoj rok trajanja. Če želite, da izpolni vsa vaša pričakovanja in zagotovi popoln nanos in brezhiben učinek, maskaro redno zapirajte ter jo uporabljajte zgolj 3 do 5 mesecev od začetka njene uporabe.

 

Mit št. 7: Trepalnice podaljšujejo le tiste maskare, ki so za to namenjene.

Maskare, ki podaljšujejo trepalnice niso edine, ki v resnici podaljšajo trepalnice, saj jih že sama potemnitev optično podaljša in ustvari večji volumen.

 

Se sprašujete, katera maskara se bo za vaše trepalnice resnično obnesla in izpolnila vsa vaša make up pričakovanja?

 

V prodajalnah dm boste našle popolno maskaro za vaše trepalnice. V kolikor si želite ustvariti neskončno dolge in popolno definirane je maskara trend IT UP Hyperlash Khol maskara z negovalnim arganovim oljem kot nalašč za vas.

Vsa vaša pričakovanja pa bo izpolnila tudi Deborah 24 Ore Instant maxi volume, maskara z revolucionarno formulo, ki zagotavlja globoko črne trepalnice s posebnim volumnom.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si