8. Zlati lopar – nočni managerski teniški turnir dvojic

unnamed (3)

Na igriščih Teniške akademije Breskvar se je v organizaciji podjetja Amrop Adria odvil tradicionalni, tokrat že 8. Zlati lopar – nočni managerski teniški turnir dvojic. Po registraciji igralcev in pozdravnem nagovoru Marka Mlakarja, direktorja Amrop Adria, podjetja za iskanje in selekcijo vodilnih kadrov, je sledilo napeto tekmovanje in kolegialno vzpodbujanje. Noč je minila v zanimivih teniških dvobojih, dobri glasbi, odlični hrani, sklepanju novih poznanstev in poslovnih vezi ter sproščenem in prijetnem druženju.
Zmagovalca letošnjega Zlatega loparja sta v poznih nočnih urah postala Blaž Jakič (Triglav Osiguranje, a d.o.) in Robert Tomazin (Tomazin & Co, d.n.o), ki sta za zmago dobila lepe nagrade: Samsung Galaxy Tab A 10.1, Diners kartico z doživljenjsko brezplačno članarino, BSCC jima je podarila Wimbledon brisačo, Telemach pametno zapestnico in majico, Loterija Slovenije Euro Jackpot srečko, Mabat Int. pa vino Vinarstva Valter Sirk. Drugo mesto sta si priigrala Igor Koščak (Interim Adria d.o.o.) in Alen Osterman (Telemach d.o.o.), tretje pa Uroš Mesojedec (Petrol d.d.) in Nina Kelemen (Zavarovalnica Triglav d.d.).

Ob 23. uri se je tekmovalcem pridružil Grega Žemlja, slovenski reprezentant, ki se lahko pohvali, da je prvi Slovenec, ki se je uvrstil med top 50 igralcev na lestvici ATP. Zbranim je pokazal, kako servirajo pravi profesionalci, nato pa so se v hitrosti servisa pomerili udeleženci. Ni bila dovolj le eksplozivnost, temveč tudi natančnost. Nagradi podjetja KMAG – udeležba na ekskluzivnem VIP dogodku v okviru ATP teniškega turnirja v Umagu in podjetja HEAD – teniški lopar po lastni izbiri, je najbolj eksplozivnemu v tekmovanju, Gregorju Kožuhu (Alldea d.o.o.), predal Zlatko Horvat, generalni direktor podjetja KMAG Slovenija.

unnamed (4)

Večer je bil obarvan tudi dobrodelno, glavni organizator turnirja Marko Mlakar je predal donacijo v vrednosti 2000 evrov Mateji Korošec, direktorici centra KORAK, kjer požrtvovalno skrbijo za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo. “Ponovno je za nami en krasen večer, zapolnjen s športnim duhom, prijetnim druženjem, lepimi nagradami in sklenjenimi novimi poznanstvi. Zelo me veseli, da udeleženci cenijo tudi dobrodelno noto dogodka in se odzovejo na našo prošnjo za sodelovanje pri tej iniciativi,” je bil ob koncu turnirja zadovoljen organizator turnirja Marko Mlakar.

Foto: Žiga Intihar

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si