S čistili Dr. Beckmann bo žar kot nov!

Poletje je že skoraj tu. Sonce in dobra družba kar kličejo po okusnem žar pikniku. Kaj je lepšega kot to, da se zbere cela družina ter uživa v dobri hrani in brezskrbnem razpoloženju. Boste tudi vi ta vikend za svoje najbližje pripravili okusno žar pojedino?

Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na bolj zoprn del, to je čiščenje žara. Nekateri prisegajo na to, da žara ni potrebno očistiti po vsaki peki, ampak ga ob naslednji uporabi samo dobro ‘prežgejo’ in umazanija odpade sama, drugi pa rešetko temeljito očistijo po vsaki uporabi.

Da bo to opravilo kar najlažje, vam pomaga Dr. Beckmann čistilo za pečice, s katerim hitro in brez težav z rešetke odstranite zažgano maščobo.

Ker na pikniku običajno jemo z rokami, uživamo ob obilici pomak, zelenjavnih prilog, sadja in sladoleda ter velikokrat sedimo kar na tleh, je skorajda nemogoče, da bi naša oblačila ostala brez madežev. Pri mastnih madežih ali rahlih madežih od trave učinkovito pomaga Spray za madeže s katerim tekstil obdelamo pred pranjem, če pa je madež bolj kompleksen ima Dr. Beckmann rešitev tudi za te ‘vražje’ madeže – Stain Devils čistila rešijo (skoraj) vsako zagato.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si