Z Deichmannom v novo šolsko leto!

Do pričetka šole nas loči le še nekaj dni, priprave na vrnitev med šolske klopi in službene obveznosti pa so že v polnem teku. V Deichmannu so pripravili novo jesensko kolekcijo, s katero bo garderoba za novo šolsko leto najboljša do sedaj!

Otroška igrivost
Barve, lučke, risani junaki … so najboljše stvari, ki spremljajo vaše malčke pri vseh dogodivščinah. Vlijte jim pravo mero poguma z barvitimi kombinacijami in super močmi njihovih najljubših pravljičnih likov! Oči bodo zažarele ob Super junaku, ki ga odlikuje neverjetna moč, ali liku Spider-man na supergah, zaradi katerih bo vaš malček nepremagljiv.

This slideshow requires JavaScript.

Najstniška energija
V najstniških letih je videz ključnega pomena, mladi pa skozi svoj stil sporočajo, kdo so. Prisluhnite jim in jih opremite s hit kosi leta, kjer superge priznanih blagovnih znamk igrajo pomembno vlogo. Pobrskajte med širokom naborom in se prepričajte na lastne oči!

This slideshow requires JavaScript.

Za moderne mamice
Odhod v šolo ali vrtec predstavlja prelomnico tudi za starše. Privoščite si nove trendi superge iz Deichmanna, s katerimi se boste počutili samozavestno, modno in udobno.

This slideshow requires JavaScript.

Nova kolekcija superg je že na voljo v poslovalnicah Deichmann po vseh Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si