Moët & Chandon je bil Uradni Šampanjec Podelitve Zlatih Globusov

Moët & Chandon je kot Uradni Šampanjec Podelitve Zlatih Globusov nazdravil vodilnim Hollywoodskim filmskim ustvarjalcem in najsijajnejšim zvezdam na slovesnosti v hotelu Beverly Hilton v Los Angelesu

Moët & Chandon, uradni šampanjec 81. podelitve Zlatih Globusov, je ob vrnitvi težko pričakovane podelitve nagrad in najbolj glamuroznega Hollywoodskega večera v letu nazdravil dosežkom zabavne industrije in vsem, ki so se zbrali, da bi uživali v tem trenutku. Na začetku večera je Moët & Chandon nadaljeval svojo dolgoletno dobrodelno pobudo “Toast for a Cause”, ki je steber velikodušnosti podjetja, in Hollywoodskim zvezdam omogoča, da se oddolžijo dobrodelni organizaciji po lastni izbiri.

Letos je Moët & Chandon v podporo številnim delavnim in dinamičnim igralcem in filmskim ustvarjalcem v sodelovanju s podjetjem Motion Picture & Television Fund – neprofitno organizacijo, ki podpira zaposlene in upokojene člane zabavne industrije – v okviru akcije Toast for a Cause ustanovil sklad “Crew Support Fund”. Slednji bo zagotovil sredstva in podporo filmskim in televizijskim ekipam, ki jih je prizadela nedavna stavka, ter tako utelešal duh filantropije na največji zabavni večer, podelitvi zlatih globusov.

Nominiranci za zlate globuse, voditelji in zmagovalci, med njimi Margot Robbie, Dua Lipa, Oprah Winfrey, Helen Mirren, Amanda Seyfried, America Ferrera, Elizabeth Banks, Elizabeth Olsen, Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Rosamund Pike, Simu Liu, Greta Lee, Hari Nef in mnogi drugi, so na rdeči preprogi nazdravili z Moët Minis v podporo več kot 20 dobrodelnim organizacijam. Moët & Chandon je za vsak dobrodelni toast, ki ga je na 81. podelitvi zlatih globusov izrekel nominiranec ali prijatelj hiše, prispeval donacijo v sklad MPTF.

Udeleženci, ki so se zbrali, da bi proslavili pomembno leto, so ves večer uživali ob okušanju šampanjca Moët & Chandon. Gostje zlatih globusov so uživali v izbranem požirku Moët Impérial Brut, ki je odlično dopolnjeval izjemne menije kuharskega mojstra Nobuja Matsuhise. Poleg Moët Impérial Brut, ki ponazarja edinstven slog hiše in ga odlikujejo svetla sadnost, zapeljiv okus in elegantna zrelost, so gostje uživali z Moët & Chandon Rosé Impérial, spontanem in sijočem šampanjcu ter glamuroznem izrazu sloga hiše. Hiša šampanjcev vabi vse domače, da sezono podeljevanja nagrad proslavijo tako kot ikone, s steklenico Moët & Chandon, GRAZIA pa z vami danes deli utrinke z dogodka.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si