Kakšno je bilo sporočilo Victorie Beckham in Loewe na pariškem tednu mode?

Včeraj je GRAZIA spremljala dolgo pričakovani modni reviji, ko sta na pariškem modnem tednu svoje novosti za jesen-zimo predstavili znamki Victoria Beckham in Loewe. Kako izkoristiti modno brv za demonstracijo oziroma izražanje svojega stališča? Mojstrica Victoria Beckham je dokazala, da lahko njen glas slišijo dlje, če na brv postavi modele s transparenti, ki so zgovorno sporočali ‘VIVA VEGAN LEATHER’, saj da živali niso in ne smejo postati material! 

VICTORIA BECKHAM

Čeprav so Victoriin trenutni nujni modni dodatek po poškodbi v telovadnici bergle, se je na koncu modnega šova sprehodila do moža v prvi vrsti in ga poljubila. Tako čuten zaključek je skoraj zasenčil pozitivni sprehod modne vizije jeseni 2024 z nekoliko eksperimentalnimi predlogi posebno krojenih suknjičev in puloverjev z visokimi ovratniki in vidnimi belimi šivi, posebnost pa je vidna šele, ko obrnemo hrbet, ki je popolnoma odkrit. V prvi vrsti smo lahko opazili celo Beckham družino (z izjemno Romea, ki ni uspel), pa Ronalda, kreativnega direktorja pri Valentinu Pierpaola Picciola in Simona Porte Jacquemusa, oblikovalca istoimenske modne znamke.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

 

LOEWE

Jonathan Anderson pri Loewe je še enkrat poskusil razčleniti bistvo angleškega sloga. Podobno kot na zahodu, je tudi angleški ‘country’ slog značilen po rjavih in ostalih zemeljskim odtenkom, pa podobah iz narave, od rastlin do tipičnih pasem. Skoraj nadrealistično in pravljično je bil videti defile Loewe. Pa bi res lahko obleko s potiskom psa nosili na večerni obleki, za katero je treba odšteti več kot 4.000 €? Nekaj pozornosti so ukradli tudi elementi, vzeti iz moške kolekcije, od vrečastih cargo hlač z zeloooo širokim krojem do bomber jaken in širokih pasov, ki jih ženska do zdaj ni nosila na kavbojke.

Loewe

Loewe

Loewe

 

Foto: Profimedia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si