Absoluten »must-have« za vse modne avanturistke

Nepogrešljivo na vsakem potovanju

 

@michelle.rose.drumm

 

Pestri izleti v živahna mesta, sproščujoči dnevi na plaži in novi kulturni vtisi na oddaljenih kontinentih – to poletje bo zelo razburljivo! Absoluten »must-have« za vse jet-set fashionistke: CATRICE omejena kolekcija Travel Iconails!

 

Kolekcije je navdihnjena z velikimi metropolami Pariza, New Yorka, Berlina, Dubaja in Londona in ne ponuja le prefinjenega dizajna, temveč tudi čudovite barve z zanimivimi učinki in zaključki. Poleg petih odtenkov v omejeni izdaji v slogu najbolje prodajanih CATRICE ICONails gel lak za nohtov, je del kolekcije tudi pet drugih odtenkov v mini ICONails embalaži.

 

Kolekcija bo na voljo v mesecu juliju.

 

Drzno in sijoče

 

Čudovite barve in kul zaključki navdihnjeni s slavnimi prestolnicami Pariza, Ney Yorka, Barcelone, Dubaja in Londona: laki za nohte The Travel ICONails uresničijo vse lepotne sanje. Efekti od prosojnih do sijočih, laki za nohte vključujejo elegantne nude tone in sveže vijola odtenke. Praktična mini velikost stekleničk je popolna na hitro lakiranje na potovanjih. In če se ne morete odločiti kateri odtenek izbrati, predlagamo, da na vsakem nohtu uporabite drug odtenek!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si