ADELANTE 88


Na vrhu Caldere in enem najlepših delov Akrotirija se z božanskimi panoramskimi razgledi na vulkan in Caldero nahaja Adelante 88, kompleks petih zasebnih, sofisticiranih in luksuznih vil.

Adelante 88 ponuja pet popolno opremljenih vil, ki so produkt vizionarske ideje, v kateri se prepletata grška strast in kikladska umetnost, ki se odražata v prekrasnih detajlih ter popolno opremljenih prostorih, ki v kombinaciji z neverjetno gostoljubnostjo in vrhunskim servisem obljubljajo nepozabno, magično in edinstveno doživetje!
Vsaka posamezna vila je zgrajena v dveh ali treh nivojih, v duhu grškega otoka, z zasebnim bazenom in stilsko opremljenimi prostori v t. i. “patiti” stilu s poudarkom na kombinaciji surovih materialov in modernega pohištva. Pika na i pa je vsekakor domač zajtrk, ki si ga vsako jutro privoščimo na terasi ob bazenu z božanskim razgledom za popoln začetek sproščenega, počitniškega dneva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: http://adelante88.com/en/
Naslov: Akrotiri – Santorini 84700, Greece

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri