ADIDAS KOLEKCIJA ZA VSE ŠPORTE!

GRAZIA vam z navdušenjem predstavlja novo, vsestransko kolekcijo Statement, ki je že v trgovinah adidas Shop! Navdušila sta nas predvsem uporabnost, saj je kolekcija primerna za vse športe, in seveda dinamičen dizajn s cvetlično-kamuflažnimi in geometrijskimi vzorci.

ADIDAS STATEMENT KOLEKCIJA

Jesen je idealen čas, da začnemo z redno vadbo, pa naj bo to jutranja joga ali večerni visokointenzivni intervalni trening. Ne glede na to, ali vadimo sami doma ali v družbi, pa je samozavest veliko večja, kadar smo oblečene v kakovostno in privlačno opremo. Vsestransko Statement kolekcijo med seboj dopolnjuje 23 kosov, od športnih modrčkov, pajkic, jakne do čevljev, nahrbtnika in torbe. Inspiracijo za kolekcijo, zasnovano za močne in drzne ženske, je adidas našel v zvezdnicah, kot so pevka Dua Lipa, manekenka Karlie Kloss, igralka Shay Mitchell, fitneserka Hannah Bronfman in tenisačica Garbiñe Muguruza.

POZOR!

V sklopu kampanje nas bodo navdihovale vplivnice in športnice: Nives Orešnik, Tamara Simović, Manca Šepetavc, Tjaša Skubic in Tamara Smonker, ki za vse aktivne ženske pripravljajo edinstvene treninge različnih vadb in jih boste lahko v živo spremljali na instagram profilih:

@nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm.

50 srečnih izbrank se bo lahko dekletom pridružilo na treningu, zato jim sledite na njihovih instagram profilih in z njimi delite svoj motivacijski izrek, ki vas žene naprej!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si