adidas oblikoval tekaške copate posebej za ženske

GRAZIA predstavlja trenutno najbolj vroče tekaške copate adidas PureBOOST X, ki združujejo visoko zmogljivost in izbran modni stil!

adidas_1

adidas je s pomočjo znanja in izkušenj športnic iz vsega sveta oblikoval nov tekaški copat PureBOOST X. Eleganten in tesno prilegajoč copat, ki je plod adidasovih večletnih raziskav in testiranj ženskega teka, je ustvarjen za energičen in aktiven življenjski stil. Pri večini tekaških copat gre zgolj za prilagojeno različico moških tekaških copat, najnovejši PureBoost X pa so oblikovani z mislijo na predstavnice nežnejšega spola. Končni rezultat, ki ga boste kmalu lahko našli v naših trgovinah, je kombinacija visoke zmogljivosti in modnega stila.

adidas_2

Z drobno in prilagodljivo silhueto PureBOOST X bo vaš tekaški korak vedno modno obarvan, vaše stopalo pa bo občutilo udobje tisočerih majhnih energijskih kapsul BOOST™. Poleg tega vmesni BOOST podplat prinaša dodaten naboj energije in s tem poskrbi, da bo tek še naprej ostajal vaš najljubši način za vzdrževanje telesne pripravljenosti.

adidas_4

Model tekaških čevljev se ponaša s povsem novim nepritrjenim lokom, ki prinaša svež videz in nova občutja. Omenjen lok je izdelan iz prilagodljivega in raztegljivega mrežastega materiala, ki se ovija okoli sredine stopala in ga tako optično zmanjša, obenem pa dodaja občutek neprimerljive podpore med vsako tekaško izkušnjo. Zunanji podplat Stretch Web pa je oblikovan na način, da zagotavlja fleksibilnost in naravno gibanje v vsakem trenutku.

adidas_3

Novi PureBOOST X bo od sekunde, ko boste zavezale svoje vezalke pa vse do trenutka, ko boste mirile svoj srčni utrip, poživil vsako vašo dogodivščino in poskrbel, da boste izgledale izjemno.

adidas_5

Priporočena maloprodajna cena: 119,95 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si