Adidasovi športni copati Jugoplastika ekskluzivno na voljo tudi v Sloveniji

Osrednji evropski proizvajalec športne opreme adidas je izdelal posebno serijo športnih copat Forum High z imenom Jugoplastika. Tako se je poklonil enemu največjih košarkarskih imen nekdanje Jugoslavije – Jugoplastiki Split, edini ekipi, ki je kar trikrat zapored osvojila naslov evropskega klubskega prvaka. adidasova Jugoplastika bo od 28. maja v omejeni izdaji na voljo tudi v Sloveniji.

V sodelovanju s športno trgovino BTSN je adidas zasnoval ekskluzivno verzijo copat Forum High, ki slavi evropsko košarkarsko dediščino in košarkarsko kulturo Balkana. Model, odet v črno in rumeno, značilni barvi ekipe Jugoplastika Split, pomeni poklon enemu najbolj dominantnih moštev vseh časov. Evropske dosežke še posebej naznanja oblika copata, saj obuja spomine na legendarno športno dvorano Gripe, napolnjeno do zadnjega kotička in prikazuje igro, ki je bila resnično pred svojim časom.

Edinstvena kolekcija adidas x BSTN Forum High Jugoplastika Split bo 28. maja Slovencem na voljo v zelo omejenih količinah  v trgovini Tike. Copat ne bo mogoče kupiti v prosti prodaji, ampak jih bodo srečni izbranci lahko kupili le prek žreba, ki ga Tike organizira na svoji spletni strani. Za več informacij spremljajte Instagram profil in Facebook stran Tike Ljubljana.

#bstn #bstnstore #adidasoriginals #adidasFORUM #jugoplastika #panathinaikos #europeanbasketballheritage

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si