Adriana Lima razkrila: te tri stvari so zaslužne za moj videz

Če želite biti v popolni formi in imeti obliko telesa, kot ga ima ona, vam Adriana Lima priporoča naslednje …

Adriana Lima2

Foto: Instagram (adrianalima)

Res je, da ji je zapeljive oči in lep obraz dala mati narava, vendar pa je atraktivna Brazilka razkrila, da za tako telo mora garati. Že od začetka kariere se strogo drži treh reči: hidratacije, zajtrka in telesne aktivnosti. Adriana pa je tudi razkrila, kakšna je njena vsakodnevna rutina.

HIDRATACIJA
“Pijte vodo in imeli boste lepo kožo. Pitje vode pomaga tudi ustaviti napade lakote. Veliko časa sem v avtomobilu – vozim otroke, grem na sestanke ali v telovadnico. Tako da bi mi bilo najlažje kupiti neko hitro, nezdravo hrano, zato s sabo vedno nosim steklenico vode in sveže sadje,” je razkrila Adriana.

Adriana Lima

Foto: Instagram (adrianalima)

 

ZAJTRK
Manekenka slepo verjame prepričanju, da je dan treba začeti z napitkom, ki spodbuja presnovo. Ona zato zajtrkuje napitek iz avokada z malo vode in medu. “Takoj, ko ga popijem, imam polno energije in metabolizem dela kot ura,” pove Lima.

 

Lima

Foto: Instagram (adrianalima)

VADBA
“Čarobna palica za popolno postavo ne obstaja. Da bi bila v formi, moram dosti delati na sebi,” razkriva manekenka in dodaja, da vsak dan teče vsaj pol ure ali vozi kolo, ko le lahko, pa gre tudi v telovadnico ali na boks, po čemer je tudi znana. “Najdite aktivnost, ki vam je najbolj všeč in se gibajte. Tako kot jaz,” priporoča Brazilka.

Vir: elle.rs

Save

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si