Afrodita v boju proti raku dojk

V mesecu oktobru je Kozmetika Afrodita aktivnostim na spletnem mestu v veliki meri posvetila osveščanju o raku dojk. Nekatere od svojih izdelkov je tako obarvala v rožnato ter od vsakega nakupa izbranih rožnatih izdelkov 1 evro namenila Združenju Europa Donna Slovenija za podporo programu ROZA, ki bolnicam in njihovim svojcem nudi psihosocialno podporo ob soočanju z diagnozo rak.

Združenje Europa donna Slovenija poudarja, da lahko s preprostimi odločitvami za zdrav življenjski slog sami veliko naredimo za svoje zdravje. To je v skladu s korporativnim sporočilom Kozmetike AfroditaLepa v svoji koži,  s katerim poudarjajo bistvo lepote, ki se skriva v vsakem posamezniku. Izdelki Kozmetike Afrodita na zdrav način pripomorejo, da se lahko vse ženske počutijo lepe v svoji koži. Tudi tiste, ki jih življenje preizkuša z boleznijo kot je rak dojk.

Ob koncu aktivnosti so bili veseli zbranega zneska v višini 1.836, ki je ponovno potrdil, da je srčnost prisotna v zavesti ljudi. Zato so se odločili, da se zahvalijo vsem darovalcem tako, da zbrani znesek podvojijo z lastno donacijo. V lepotnem centru in trgovini Afrodita na Kongresnem trgu v Ljubljani so sprejeli predsednico združenja gospo Tanjo Španič, ki je v imenu združenja prejela donacijo v višini 3.672.

Tanja Španič in Polona Marinček, predstavnici Združenja Europa donna ob prejemu donacije

Tanja Španič in Polona Marinček, predstavnici Združenja Europa donna ob prejemu donacije

GRAZIA vedno podpira dobrodelnost, zato Afroditi iskreno čestita za izpeljan projekt in srčno gesto!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si