AIRBNB – VEČ KOT SAMO NASTANITEV


Med enim izmed GRAZIINIH zadnjih potepanj po angleški prestolnici smo se odločili, da namesto hotela za svojo nastanitev raje izberemo eno najpopularnejših storitev na svetu, Airbnb
.

Ustanovljena leta 2008, Airbnb danes velja za globalno potovalno skupnost, ki povzema nepozabne izkušnje, vse od popolne nastanitve, bogatih nasvetov in idej pa vse do novih poznanstev. Danes ima storitev več kot milijon ponudnikov v več kot 191 državah, med katerimi ne manjka klasičnih stanovanj in vil, a tudi gradov, hišk na drevesu in dobrih starih “bed&breakfast”. No, mi smo v Londonu stanovali v prekrasnem stanovanju v soseski Chelsea, kot rečeno pa poleg nastanitev Airbnb ponuja še več!
T. i. “experiences” oziroma po slovensko “izkušnje” omogočajo, da izbrano destinacijo izkusimo na prav poseben, pogosto nekoliko drugačen, bolj pristen način. Airbnb izkušnje namreč zajemajo najrazličnejše aktivnosti, ki se jih lahko udeležite v času svojega potovanja, pa naj bo to ogled ulične umetnosti in grafitov, koncerti, športne aktivnosti ali dobri stari “pub” crawl.

 

 

 


Njihovo spletno stran si lahko ogledate TUKAJ.

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri