Akademija za ples ponovno odpira svoja vrata

Ljubiteljice plesa, pozor!

Pod novim ustanoviteljstvom Alme Mater Europaea, Akademija za ples v študijskem letu 2015/2016 ponovno razpisuje vpis v študijski program plesalec koreograf na štirih študijskih smereh: jazz ples, sodobni ples, standardni in latinskoameriški plesi ter družabni ples.

Alexander Leipold Trains For 'Let's Dance'

Foto: Getty

Študij na Akademiji za ples omogoča študentom – plesalcem pridobiti veljavno in priznano visokošolsko izobrazbo po 1. bolonjski stopnji. Z diplomo, ki jo pridobi plesalec po končanem študiju na Akademiji za ples, pridobi naziv diplomirani plesalec koreograf. Letos je bil izobraževalni program s strani Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu reakreditiran za naslednjih 7 let. Diplomant Akademije za ples lahko nadaljuje študij tudi na magistrskih programih na plesnih in drugih umetniških področjih doma in v tujini.

Vpišejo se lahko tisti, ki so končali kateri koli štiriletni srednješolski program z uspešno opravljeno maturo, poklicno maturo ali zaključnim izpitom. Vse pogoje za vpis in dodatne informacije najdete na uradnem besedilu razpisa, objavljenem na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport: povezava

V drugem vpisnem roku se lahko zainteresirani študentje prijavijo do 5. septembra, v tretjem vpisnem roku pa tudi še med 1. in 8. oktobrom. Avdiciji, oziroma preizkusa nadarjenosti, bosta potekali v petek, 11. septembra in v petek, 10. oktobra. Prijavo na avdicijo se opravi preko spletne aplikacije na portalu eVŠ: povezava

Za pomoč pri prijavi in dodatne informacije glede študija pokličite na telefon 031 664 222, preglejte spletne strani Akademije: almamater.si oziromdanceacademy.si ali pišite na info@danceacademy.si.

Ste pripravljene, da zaplešete v jesen?

AKADEMIJA_ZA_PLES

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri