Alen Kobilica v eko oblekah


Alen Kobilica za Sens predstavlja novo linijo moških oblek, ki so narejene tudi iz ekoloških materialov.

“Meni se zdi Alen isti kot pred 20 leti. Videti je enako dobro in tudi njegov nastop pred fotoaparatom je napolnjen s tako močno energijo kot takrat,” je o modelu Alenu Kobilici povedala Zlata Zavašnik, direktorica in lastnica podjetja Sens.
Svetovno priznani model, ki je pred osmimi leti zaradi operacije izgubil vid, se strinja, da slepota ni vplivala na njegovo delo. “Poziranje mi ne predstavlja težav. Zame je to nekaj naravnega. Morda, če ne vidiš, še lažje izvajaš poze, saj te okolica ne moti,” je razložil.
Zlata in Alen sta prvič sodelovala pred 20 leti, še preden je Alen uspel v tujini. Tokrat za Sens predstavlja novo linijo moških oblek, ki so narejene iz običajnih in ekoloških materialov. Alena je najbolj navdušila jakna, narejena iz viskoze. “Ni poliester, je viskoza, ki ima podobne lastnosti kot bombaž, zato jo je prijetno nositi,” je pojasnila Zlata, ki z novo kolekcijo želi predvsem spodbuditi kupce, da se začnejo odločati tudi za nakup ekoloških oblačil. “Tako lahko vsi prispevamo nekaj za boljši planet,” je dodala.

Casual jakna iz viskoze.

 

Črte in karo so hit te sezone.

 

Modra barva je nova črna.

Foto: Ana Gregorič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si