Ali ga že imate? Kiehl’s adventni koledar je na prodajnih policah!

Blagovna znamka Kiehl’s, ki je znana po svojih vrhunsko kakovostnih izdelkih za nego obraza, telesa in las, predstavlja svoj adventni koledar v omejeni izdaji.

V adventnem koledarju vas čakajo Sanjska dežela in darila. V kolekciji, poslikani z ilustracijami umetnice Marylou Faure, vsaka praznično navdihnjena vrata skrivajo enega od izdelkov za nego kože.

Letos so pri znamki Kiehl’s v čast njihovemu cilju, adventni koledar izdelali iz materiala, ki se lahko v celoti reciklira. Še več, vsi letošnji praznični izdelki so v celoti izdelani iz že uporabljenih recikliranih materialov, da so lahko vaša darila bogata – in hkrati trajnostna.

O umetnici

Strokovnjakinja za oblikovanje likov, močne barve in grafične kompozicije, francoska ilustratorka in likovna umetnica Marylou Faure, v svojem nagajivem in razigranem slogu s ciljem problematiziranja vprašanja, ki se ji zdijo pomembna, ustvarja dela, ki vzbujajo radost. Skozi svojo kariero je Marylou zaključila mnogo lastnih projektov in sodelovala s številnimi svetovnimi znamkami, ki se ukvarjajo z družbenimi in etičnimi vprašanji. Umetnico predstavlja lik Jelly.

FOTO: montreuxjazzshop.com

FOTO: montreuxjazzshop.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si