Ali popiješ dovolj vode?

IMG_3887a

Več kot 70% našega telesa je sestavljenega iz vode, zato je logično, da je tekočina (predvsem voda) ključna za naše dobro počutje in fit formo. Kljub temu se še vedno velika večina ljudi ne zaveda, kako zelo hitro posameznik lahko izgubi vodo – s potenjem, dihanjem, gibanjem … Dehidrarana lahko postaneš hitreje kot si sploh lahko predstavljaš!

EQ_7

EQUA vedno skrbi za dovolj popite vode, tvoje dobro počutje in super izgled. Njihova misija je, da bi vsaka ženska imela EQUA stekleničko na svoji pisarniški mizi, v torbici, skratka kamorkoli že greš, z namenom, da bi te steklenička spomnila na to, da popiješ nov požirek vode med svojim polno zasedenim vsakdanom.

IMG_4638a

“Tako sem zasedena, da pozabim piti!”

Vemo, da občasno pozabiš piti in to je popolnoma razumljivo, sploh če imaš vsak dan tako poln obveznosti. Ker je pitje vode tako pomembno, so pri podjetju Equa ustvarili čudovite stekleničke, ki nas spomnijo, da pijemo dovolj vode. Ker tudi to včasih ni dovolj, pa so razvili še MYEQUA aplikacijo.

IMG_4426

“Pri iskanju rešitve smo imeli v mislih, da mora biti pitje vode povezavo z nečim, kar je s tabo na vsakem koraku in to tudi našli – tvoj telefon. Ustvarili smo tvojo novo najboljšo prijateljico, ki te bo spremljala na vsakem koraku in te spomnila, kdaj je potrebno narediti požirek ali dva. Poleg tega, ti bo ponujala okusne recepte za smoothije, vode z okusi, … no, najboljše, da kar sama preveriš,” sporočajo pri podjetja Equa in poudarjajo, da je aplikacija dovolj pametna, da meri tvoj dnevni vnos tekočine in namesto tebe vodi “evidenco”, da boš seznanjena s svojim napredkom.

Si že žejna? Pa tudi če ne, privošči si požirek sveže vode. Na zdravje!

 IMG_4159a

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si