Ali ste vedeli, da roza barva čisti stare energije?

Sladko? Dekliško? Vse to je zgolj kliše, koralna in roza sta se uvrstili med barvne klasike! Posebej močno deluje v obliki moško krojenih suknjičev in bermuda kratkih hlač.

Pomen roza barve: simbolizira otroštvo, nagajivost, svojeglavost, nežnost, zaupanje in beg v pravljični svet.

Roza barva je vez prehoda med letnim in jesenskim časom, ter podpira zahodni in južni veter. V magiji se uporablja, kot dodatni odtenek pri energijski krepitvi ali omejitvi že obstoječe fiksne barve. Pri odpravljanju težav povezanih s počutjem, pa se najpogosteje  uporablja za čiščenje energijskih zastojev ali starih energij. Prav tako nas lahko roza nianse  pomirjajo in nas vodijo k mirnejši sprostitvi in počitku. Nežna ali pastelna roza barva je pogosto vidna tudi med sončnim zahodom, ko se narava pripravlja na nočni počitek.

Ste vedeli, da kombinacija roza in zelene barve pomaga pri odpravljanju težav utrujenih oči?

Testirajte: pred seboj imamo na levi zeleno in na desni roza barvo, neobremenjeno gledamo trideset sekund, nato barvno postavitev zamenjamo, ponovno gledamo 30 sekund, nato počivamo petdeset sekund in vajo še enkrat ponovimo. Po zaključku vaje si osvežimo predel oči z mlačno vodo in oči bodo bolj spočite.

Spočijte si oči na teh sladkih, novih trendih: 

Chanel

Valentino

Salvatore Ferragamo

Tory Burch

Elie Saab

Foto: Mondadori

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si