Ali veste, kako diši svila? Spoznajte novo dišavo Sensai The Silk

SENSAI_VPGRAZIA predstavlja novo dišavo Sensai The Silk!

Že pred 1200 leti so Japonci  znali skrbno negovati svojih 5 čutil in povečevali svojo senzibilnost s pomočjo iskrenega občudovanja narave. Dišave so bile statusni simbol in so na nek način dokazovale posameznikovo izobraženost, osebnost in njegove družabne sposobnosti. Tako moški kot ženske so jih uporabljali za dišavljenje prostorov ali oblačil in uživali v skrivnostnih srečanjih v mesečini lune. Veljajo je pravilo, da moraš biti zmožen svojega partnerja prepoznati zgolj po njegovem vonju, brez intimnega stika. To je bila le sposobnost premožnejših slojev.

Ženske so se oblačile v svilo ter se tako še polepšale, odišavile svoja oblačila na eleganten način in tako poudarile svojo edinstveno osebnost. Nežna in svetla polt se je pomešala najprej s svilenimi oblačili, nato še s toplim in čutnim vonjem.  Svila in vonj sta bila dva nerazdružljiva načina prikaza ženske identitete.

Izvor znamke SENSAI je prav svila. Z navdihom v poetičnem svetu dišav pa je nastala nova kreacija za ženske – SENSAI THE SILK.

SENSAI THE SILK je sveža orientalska dišava, ki telo obda, kot bi ga oblekli v najdragocenejšo prosojno svilo. Ko se različni sloji dišave spajajo s kožo, se ustvari izjemen, povsem oseben vonj, ki razkriva notranjo lepoto ženske, ki dišavo nosi.

1

EAU DE PARFUM
Prefinjena in intimna dišava, kjer se aromatične note mešajo s čutno ambro in božajo kožo kot nežna svila.

2

EAU DE TOILETTE
Nežna in sijoča dišava, ki prekipeva v vonju listov vijolice in se razvije v čudovit šopek belega cvetja, medtem ko ambra čutno boža kožo z nežnostjo svile.

Spoznajte tudi SENSAI EXTRA INTENSIVE MASK, visoko učinkovito masko, ki poveča energijo v epidermalnih in dermalnih celicah, zahvaljujoč tehnologiji Advanced Energy Charge Technology. Spopada se z vsemi znaki staranja, kožo poživi in zgladi ter polepša v zelo kratkem času – že v eni noči! Edinstvena formulacija (Emollient Veil Technology) zagotavlja super fino teksturo, ki se takoj zlije s kožo in zadrži vlago v njej ter ob tem nudi še nadvse prijeten, senzoričen vonj. Idealna je za utrujeno kožo, z gubami in drobnimi linijami, znaki staranja ter povešanja.

3

Delovanje in prednosti:
– spodbudi celični metabolizem (poveča energijo v celicah), kožo zgladi, navlaži in učvrsti;
– izjemno razkošne, kremaste in svilnate teksture za popolno ugodje;
– prijeten vonj za še večji užitek ob uporabi.

Uporaba:
– zvečer, po negi kože z losjonom, emulzijo in/ali kremo;
– nanesite primerno količino izdelka na celoten obraz (uporabite masažno tehniko spodaj) in pustite delovati med spanjem;
– uporabite 2-3-krat tedensko ali po potrebi;
– masko lahko le obrišete (spiranje z vodo ni potrebno). V tem primeru jo nanesite na obraz (malce večjo količino), pustite delovati 3 do 5 minut (lahko tudi več, če želite) in jo na koncu nežno obrišite z vlažno krpico za čiščenje SENSAI SPONGE CHIEF.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si