Alpina začenja novo modno zgodbo v sodelovanju z blogerkama

Alja Bitenc


V jesenskih mesecih se v žirovski Alpini pri razvoju modne obutve posvečajo kreiranju kolekcije modne obutve za pomlad-poletje 2018, h kateremu so povabili modni blogerki Aljo Bitenc in Bojano Ksela Rose.

Gre za prvi slovenski primer povezovanja blogerk s proizvajalcem modne obutve, pri čemer modni navdušenki sodelujeta pri razvoju. Ekskluzivni modeli modne obutve Alpina bodo na prodajnih policah na voljo od sredine marca prihodnjega leta, premierno pa jih bosta blogerki predstavili že kmalu po novem letu.
S ciljem, da modno obutev še bolj približajo sodobnim, mlajšim uporabnicam, ki iščejo modno, a hkrati kakovostno in funkcionalno obutev, so se pri Alpini povezali z vplivnima modnima blogerkama, ki bosta združili bogato tradicijo, znanje in kakovost z mladostniško strastjo do mode in sodobnih medijev.

Bojana Ksela Rose

Alja Bitenc, priljubljena blogerka s prefinjenim okusom in privlačnim modnim stilom, in Bojana Ksela Rose, predstavnica generacije modnih mamic, sta namreč dobili priložnost, da jima Alpina izdela par čevljev po njunih kreativnih idejah.

“Zelo sem ponosna, da sem lahko del tega projekta in da se je slovensko podjetje z bogato tradicijo po letih turbulenc uspelo obdržati na nogah in še danes piše uspešno zgodbo. Z Aljo bova dokazali, da Alpinini čevlji niso samo za mame, ampak jih bodo po novem nosile tudi modne zapriseženke,” je navdušena Bojana Ksela Rose.

Alja dodaja, da so čevlji njena strast, že odkar pomni, in da je imela že od nekdaj željo oblikovati svojo kolekcijo čevljev. “Izziv mi predstavlja prav to, da gremo skupaj v neko novo smer – približati znamko Alpina mlajši populaciji. Projekt se šele pričenja, kar lahko povem, pa je to, da bodo čevlji minimalistični, primerni za vsakodnevno nošnjo in popolnoma v mojem stilu,” še skrivnostno zaključi Alja.

Po napovedih bo nova kolekcija Alpina pomlad-poletje 2018 popolnoma osvežena tudi z novimi modeli sandal, natikačev in salonk, ki so nastali v sodelovanju z italijanskim oblikovalcem Alessandrom Borella.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si