Alya predstavlja svojo penino!

13522970_10154149359039765_4107957764802835479_o

Pravijo, da naključij ni. V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya. Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer se bo razvijala ideja. Rodila se je penina Alya. Vse drugo je zgodovina.

Penina Alya - sladka, samosvoja, temperamentna, drzna!

Penina Alya – sladka, samosvoja, temperamentna, drzna!

Po Alyinem izboru je Zlata radgonska penina pridelana po tradicionalni metodi, a vendarle ni čisto klasična Zlata radgonska penina. Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Je rezultat trdega dela in vztrajnosti. Po Alyinem okusu je penina sladka. Je drzna in temperamentna, povsem samosvoja penina kot pevka. Eksplozivna, seksi in samozavestna. Penina Alya je značajska dvojčica miniaturne svetlolaske. Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživamo samostojno ali ob hrani.

Andreja Novak (vodja marketinga Radgonske gorice), Sandi Brumen (vodja komercialne službe RG) in Klavdija Topolovec Špur (glavna enologinja Radgonskih goric)

Andreja Novak (vodja marketinga Radgonske gorice), Sandi Brumen (vodja komercialne službe RG) in Klavdija Topolovec Špur (glavna enologinja Radgonskih goric)

Penino Alya uživajte v širšem pecljatem kozarcu, v katerem bosta do izraza prišli njena bogatost in aromatičnost. Za še večjo poletno osvežitev v Radgonskih goricah svetujejo dodajanje nekaj kock ledu; led bo ublažil tako sladkost kot moč alkohola. Ker je penina Alya temperamentna in izzivalna kot Alya sama, vas vabi, da ste tudi sami drzni in se poigrate ter morebiti najdete zanimivo kombinacijo z najljubšim sadjem, zelenjavo ali začimbami.

Svoje ugotovitve in predloge lahko delite z Alyo in Radgonskimi goricami na Alyini FB-strani ali na FB strani Radgonskih goric z oznako #PeninaAlyaPlus.

13474963_10154149343644765_6938497957994465312_o

“Od nekdaj se rada razvajam in pocrkljam, seveda pa to delim tudi z drugimi. Ustvariti čisto svojo penino, ki mi bo značajsko blizu, sem si že dolgo želela. Zato sem zelo vesela in ponosna, da se mi uresničujejo sanje. Skupaj z Radgonskimi goricami, ki so danes največji in najstarejši proizvajalec penin v Sloveniji, s 160-letno tradicijo, smo razvili čisto nov okus penine Alya, ki je namenjena vsakomur, ki se želi razvajati in uživati trenutke – naj bo majhen ali velik, pomemben ali nepomemben; vsak trenutek si lahko naredimo najlepši. Gre za drzen in temperamenten izdelek, ki draži in izziva, naj ga poskusimo! V mojem stilu, čisto samosvoja penina. Že v prvem požirku eksplozivna in samozavestna,” je o svoji penini povedala simpatična Alya.

Nekaj tehničnih podatkov: sladka 50 g/l, letnik 2012, 100 % Chardonnay, 36 mesecev zorela na kvasovkah

Nekaj tehničnih podatkov: sladka 50 g/l, letnik 2012, 100 % Chardonnay, 36 mesecev zorela na kvasovkah

Predstavitve penina Alya sta se udeležila tudi Neisha in Nejc Simšič ...

Predstavitve penina Alya sta se udeležila tudi Neisha in Nejc Simšič …

... manekena Nives Orešnik in Gašper Tratnik ...

… manekena Nives Orešnik in Gašper Tratnik …

... manjkali pa nista niti Danica Lovenjak in ...

… manjkali pa nista niti Danica Lovenjak in …

... urednica grazia.si Eva Ahačevčič

… urednica grazia.si Eva Ahačevčič

Foto: Mediaspeed

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si