AMAYA se predstavlja s čutnim videospotom za skladbo »Rdeče«

»Prepustila sem se ženski energiji, ki je zaradi velikih življenjskih sprememb v zadnjih letih malce spala nekje globoko v meni. Ponovno sem želela obuditi vso svojo strast do življenja, čutnost, ranljivost in notranjo moč. Zdi se mi, da nam tega kot družbi v resnici precej primankuje. Pustila sem ji, da se me dotakne, hkrati pa sem ljubezni na široko odprla vrata.«

S temi besedami je AMAYA v svet pospremila svoj nov videospot za pesem »Rdeče«. Pesem, ki nas poboža z veliko mero čutnosti, senzibilnosti, iskrenosti in strasti.

Vizualna in zvočna podoba skladbe »Rdeče« nosita pridih brezčasnosti, z drznimi  in modernini “stajlingi” ter sodobno produkcijo producenta HYU-ja, hkrati pa nas postavita v duh časa v katerem živimo.  V edinstvenem videospotu so ujeta iskrena čustva, čar mistike, nežnosti in strasti, ki se skriva v človeku; se odvija v plesu med dvema ljubimcema.

Končni izdelek je Amayin do sedaj najbolj vizualno privlačen videspot. Narekuje tudi novo smer albuma.

Avtor fotografije: Noka Žuja

 

… »Vsi bi

Vsi bi del naju

In vsi le

Sebi priznajo

Vem da, vsi bi

Pili rdeče

Vino strasti

Ki nama je v krvi

Rdeče, nosim pod plaščem

Brez obleke

Ko se prestopam kot, da vem ne

Kot, da vem ne

Kaj ti počnem« …

 

S skladbo »Rdeče« se je AMAYA predstavila na Popevki 2022, kjer je osvojila nagrado za najboljše besedilo. Navdih je črpala iz svojega življenja, pesem pa začinila z veliko mero senzualnosti.

Svoja globoka čustva  je AMAYA z nami delila tudi ob trenutku, ko je skladbo z novo vizualno podobo pospremila v svet:

“Mislim, da sem trenutno v obdobju, ko se v svoji koži počutim najbolje doslej. V mojih zadnjih dvajsetih letih je bilo precej neverjetno lepih in tudi zelo težkih trenutkov. Le – ti so bili povod,  da sem se odločila življenje živeti na polno. Glasba je zame primarni vir izražanja ter raziskovanja, in ravno skozi glasbo najbolj naravno na plan pride tudi moja senzualna plat. Kot ženska se počutim samozavestno in mirno, s kilogramom ali gubico več, predvsem zato, ker sta se moja »glava« in ženska energija s pestrimi življenjskimi izkušnjami precej spremenili. Ugotovila sem, da se največja moč skriva prav v tem, da si upamo in pustimo biti ranljivi. Samo na ta način se lahko z drugimi zares povežemo ter izkusimo lepoto življenja, ki ga pogosto živimo prehitro in prepovršno. Sposobnost čutiti ter izkušati svet z vsemi svojimi čuti je prav posebno darilo. Počaščena bom, če bom s pesmijo v ljudeh uspela prižgati iskrico hrepenenja, kreativnosti in željo živeti to življenje s sijajem v očeh.«

Avtor fotografije: Noka Žuja

Edinstven in vizualno zelo privlačen videospot si oglejte tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si