Ana Haložan je Miss Universe Slovenije 2015

Ta vikend smo dobili novo Miss Universe Slovenije 2015, laskav naziv pa je pripadel Ani Haložan, 19-letni Konjičanki!

Ana Halozan foto Samo Mervar

Ana Haložan

 

Slovenija je tako dobila ambasadorko, ki bo zastopala barve Slovenije pred kar eno milijardo gledalcev na svetovnem izboru, ki bo že konec letošnjega leta. Znano je, da svetovni izbor gleda vsak sedmi Zemljan in da ima Miss Universe celo večjo gledanost od Oskarjev, tako da bo Ana Haložan dodobra opozorila na našo državo. 14. izbor Miss Universe Slovenije je potekal v Grand Hotelu Union, prireditev pa je že tretje leto zapored vodila izkušena radijska in televizijska voditeljica Kaly Kolonič. Prva spremljevalka je postala 23-letna Urška Novak iz Maribora, druga pa 21-letna Anja Kragelj iz Štor. Miss Fotogeničnosti so izbrali oboževalci na uradnem Facebook profilu Miss Universe Slovenia, lento in naziv pa je osvojila 20-letna Katja Trdan iz Kočevske Reke. Miss Simpatičnosti so izbrale tekmovalke med sabo, naslov pa je pripadel v roke 27-letni Danijeli Zagorščak iz Kopra.

voditeljica Kaly Kolonic, Miss Universe 2013 Sara Savnik, Miss Universe 2015 Ana Halozan, Miss Universe Hrvaske 2015 Barbara Ljiljak foto Samo Mervar

voditeljica Kaly Kolonic, Miss Universe 2013 Sara Savnik, Miss Universe 2015 Ana Haložan in Miss Universe Hrvaške 2015 Barbara Ljiljak

Nova Miss Universe Slovenije, Ana Haložan, je dan po zmagi povedala: Ko so izgovorili moje ime, nisem vedela, ali naj zajočem od sreče ali naj zakričim od veselja! Vsekakor sem si že od nekdaj želela zmagati na izboru za Miss Universe, ker je to resnično najprestižnejši in največji izbor lepote na svetu in končno mi je uspelo. Vsekakor bom svoj naziv izkoristila najboljše! Res se že veselim svetovnega izbora, ampak do takrat me čaka se veliko dela! Že leto in pol ukvarjam z manekenstvom in prav izbor Miss Universe je pomemben del moje poti, tako da sem vsekakor zelo vesela in srečna! Proslavila sem s svojimi najbližjimi. Takoj prvi dan v vlogi nove Miss Universe so me že čakale obveznosti in prvo uradno fotografiranje. V naslednjih dneh pa me že čaka slikanje za številne sponzorje in različni intervjuji. Tako da se že jutri odpravljam v Zagreb na drugo uradno slikanje v vlogi Miss Universe Slovenije 2015!

Alya

Alya

Letošnjo prireditev so sicer popestrili tudi Alya, 6 pack Čukur, svetovne prvakinje v street in show plesih iz Plesnega mesta, Eli in Maestro, Sam’s Fever, najboljši posnemovalci Elvisa Presleya v Evropi, svetovni vice prvaki v rock and rollu iz Plesnega mesta ter mednarodna prvaka v salsi Giancarlo in Masha.

Eli in Maestro

Eli in Maestro

 

Foto: Samo Mervar

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si