Ana Klašnja letos malčke obdaruje s prav posebnimi modnimi dodatki

owliebowlie-ana-klasnja-deklica-in-decek

Veseli december je tu in vsi se veselimo preživljanja časa z najbližjimi, predvsem z našimi malčki, ki so polni pričakovanj, kaj jih bo čakalo pod božično smrečico. Tako kot vse mame, se tudi Ana Klašnja v tem času vsako leto sprašuje, kako bi presenetila svojega partnerja, družino in prijatelje. Letošnji božič pa bo zanjo nekaj posebnega. Prvič bo izbirala darilo tudi za svojega sinčka, kar ji predstavlja prav poseben izziv, saj je med poplavo izdelkov težko izbrati pravega. Kot vsaka mamica bi tudi simpatična balerina Ana želela svojega sinčka za božično večerjo urediti na prav poseben način. Zanj je izbrala metuljčka Owlie Bowlie, kot tudi za vse prijateljice, ki že imajo sinove.

owliebowlie-ana-klasnja-darila

Za prijateljice, ki imajo hčerke, pa je izbrala Owlie Bowlie trakovi in špangice s pentljicami za v lase. Ana z nasmeškom priznava, da so to sicer bolj darila za mamice kot otročke, a vseeno na ta način že majhnemu otroku sporočamo, da je nekaj posebnega in unikatnega in da mora ceniti vizualno dovršeno, kvalitetno ročno delo. Vse to so namreč lastnosti metuljčkov in pentljic Owlie Bowlie, za katerimi stoji mlada mamica Anja Blazinšek.

owliebowlie-deklica-s-trakcem

Špangice in trakovi za male princeske so narejeni iz materialov, kot so saten, mehak filc, usnje in blago z bleščicami. Uporabite jih pri kreiranju popolne frizure za vašo malo princesko, ali pa jih preprosto pripnite na njeno najljubšo kapo.

owliebowlie-otroci

Za male frajerje so tukaj stajliš leseni metuljčki ali metuljčki iz pleksi stekla, ki v kombinaciji s kul srajčko ustvarijo moderen videz in poudarijo njihovo razigranost. Leseni metuljčki so narejeni iz ameriškega oreha in slovenske bukve. Vsi se zapenjajo s črno elastiko, ki je nastavljiva po dolžini, tako da se krasno prilega vsakemu otroku med 1.-13. letom starosti.

owliebowlie-bow-tie-sparkle-in-a-box

Vsak izdelek vam Owlie Bowlie dostavi v lični škatlici, pripravljen, da preseneti vaše najmlajše pod božično smrečico. Celotno ponudbo si lahko pogledate v spletni trgovini: www.owliebowlie.com

owliebowlie-2-paketka-spangic-v-skatlici

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si