Angelčki bodo dobili svoj dokumentarec

Foto: IG@victorias_secret_angels._

 

Vzponi in padci Victoria’s Secret angelčkov

Nekoč najbolj priljubljena modna revija je v zadnjih nekaj letih povzročila veliko polemik in zgražanj širše javnosti. Ekskluziven in težko pričakovan dokumentarec bo ponudil prvi resnični pogled v zakulisje najbolj vročih in spektakularnih modnih šovov.

Sanje vsake manekenke so bile do pred nekaj leti postati Victoria’s Secret angelček, a po tem, ko so v javnost pricurljale informacije o toksičnem delovnem ozračju v podjetju, obtožbah ustrahovanja in spolnega nadlegovanja, so se marsikatere sanje razblinile. K temu je treba dodati tudi afero z odločitvijo blagovne znamke, ko je zavrnila pobudo, da bi praznovala raznolikost ženskega telesa in bi na modni brvi spodnje perilo predstavljale tudi tiste posameznice, ki sicer ne sodijo v skupino najvitkejših žensk v modni industriji.

 

Foto: IG@victorias_secret_angels._

 

Čeprav podrobnosti še niso znane, se pričakuje, da bi moral tridelni dokumentarec ‘The Rise and Fall of Victoria’s Secret’, govoriti o 40-letni zgodovini modne znamke, pa tudi o vseh škandalih, ki so zaznamovali njen obstoj. Kaj vse se je dogajalo v zakulisju ene najbolj glamuroznih modnih revij priljubljene blagovne znamke, ki promovira ideal “seksi angelčkov”, bi morali izvedeti v začetku leta 2022.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si