Angie in Brad pobotana za vedno?

Odkar je igralec Brad Pitt poskrbel za svoje zdravje in se postavil na noge, mu nekdanja partnerka Angelina ponovno zaupa.

 

 

Brad Pitt svoje odvisnosti in težav, ki so se po ločitvi le še stopnjevale, ni skrival pred javnostjo. Angelina Jolie je nanj odkrito ponosna in vesela, da si je uredil življenje na bolje in poskrbel za svoje zdravje, ki ga je v zadnjih letih zanemarjal. Njegova odvisnost od alkohola je bila tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj sta bila z bivšo ženo v burnih odnosih. Nekdanji zvezdniški par sta bila v zvezi dvanajst let, vse do 2016, ko je med njima še zadnjič počilo. Odkar sta se igralca razšla je Brad Pitt zelo redko videval svojih šest otrok, z najstarejšima sinovoma pa naj sploh ne bi bil v stiku.

Odkar se je Bradu uspelo prebroditi skozi najhujše stiske, so se stvari obrnile na bolje, občutno pa se je izboljšal tudi odnos med njim in Angelino. Njun znanec je tako za UsWeekly povedal: “Njun odnos je boljši, kot je bil kadarkoli v zadnjih štirih letih. Sedaj sta veliko bolj usklajena in iščeta rešitve, ki ustrezajo obema.”

Torej smo le dočakali trenutek premirja in sklenitve dobrega medsebojnega odnosa za nekdanja zakonca “Brangelina”.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si