Animirane klasike v razkošni predstavi na ledu

Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd

Pustolovski trenutki iz Disneyjevih zgodb Ledeno kraljestvo, Mala morska deklica, Zlatolaska in Lepotica in zver bodo dopolnjeni s komičnimi Disneyjevimi liki, ki bodo Miki Miški in njegovi druščini predstavljali svoje edinstvene talente. Vsaka plat predstave Dotakni se zvezd je razkošna in pretirana, s tem pa gledalce vabi, naj spremljajo svoje najljubše like na pustolovščinah. Gaston, ki vodi množico vaščanov s pravimi baklami, da bi našli in “ubili zver”, Elzina obleka, ki se pred vašimi očmi spremeni, ob zamahu njene roke se pojavi ledeni grad, Zlatolaskini dolgi kodri, ki se vijejo v vetru, in Arielino pisano življenje pod morjem, vse to je zasnovano tako, da animiranim klasikam vdihne bujno življenje in pristnost.

Poglejte si spektakel Disney On Ice (Youtube): https://youtu.be/tjwmTRDouYM

Vrhunski drsalci Feld Entertainment bodo znova dokazali svoj nesporni talent z akrobatsko zračno točko na španski mreži med Malo morsko deklico. “Gledalci bodo očarani, ko se bo Ariela dvignila in nato hitro vrtela nad ledom,” pravi režiserka Patty Vincent. “Hoteli smo ujeti trenutke in posebnosti, ki najbolj določajo te priljubljene like, to pa smo izpeljali s pomočjo osupljivih akrobatskih nastopov. Zato je predstava Dotakni se zvezd posebna. Izbrali smo ikonske prizore, nato pa jih skrbno predelali v nastope, ki zares jemljejo dih.“ Ko Ariela pride iz Uršulinega kotla, se iz morske deklice spremeni v človeka in 10 m nad ledom razkazuje svoje nove noge. Med odlomkom Zlatolaske je med tramovi dvorane prepletenih 600 metrov svile, ki predstavlja Zlatolaskine čarobne zlate kodre. Od tramov se spušča vse do ledu in služi kot pripomoček za napeto zračno točko, ko Zlatolaska in Flynn pobegneta iz stolpa, poletita več kot 7 metrov visoko in izvajata drzne akrobacije.

Osupljivi akrobatski nastopi, veličastna scenografija in ekstravagantni kostumi

Osvetljava igra ključno vlogo, da predstava deluje kot “resničnostni izbor talentov”. Poleg tega, da je skrbno izbral barve, ki vsako od štirih zgodb slikajo na led in zaveso, je mojster osvetlitve Sam Doty določil tudi svetlobne vzorce, ki občinstvo podžigajo med vmesnimi nastopi talentov. “Barve vas potegnejo v različne svetove princes, toda njihova razmestitev pritegne pozornost gledalca, ko liki izvajajo svoje točke,” pravi Doty. “Na primer, ob predstavitvi Tritonovih hčerk luči osvetlijo vsako posebej. Vaše oči sledijo reflektorjem.” Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd se konča z živahno točko svetlečih paličic, ko se Disneyjeve zvezde še enkrat pojavijo za živahno slovo. Elza, Ana, Ariela, Belle in Zlatolaska znova pridejo na led s svojimi karizmatičnimi Disneyjevimi prijatelji, da se poslovijo od gledalcev.

Z izjemnimi talenti in očarljivo pripovedjo natrpani Disney na ledu bo gledalce zagotovo navdihnil, naj se “dotaknejo zvezd” – 25. do 27. januar 2019 – Arena Stožice!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol: http://www.eventim.si/si/izvajalec/disney-on-ice-1910/profile.html

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si