Anti-age serum po izboru modne stilistke Jasne Vale

INOVATIVNI ANTI-AGEING SERUM, KI DELUJE NA VSE GUBE IN IZGUBO POLNOSTI KOŽE

Stres, hiter življenjski tempo, nepravilen spanec, slaba prehrana, pa tudi premalo telesne aktivnosti – to je le nekaj zunanjih dejavnikov, ki prispevajo k staranju kože. Znanost pravi, da je na njih mogoče vplivati ​​in preprečiti negativne učinke ekspozoma na naši koži. Rešitev je tukaj – Vichy predstavlja močno anti-ageing inovacijo, serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler z 1,5 % čiste hialuronske kisline.

 

Jasna Vale

 

JASNA VALE JE IZBRALA NOVI VICHYJEV FILER V STEKLENIČKI

Jasna Vale, modna stilistka, podjetnica in soproga znanega slovenskega DJ-ja Miha Valeta, je glavni obraz kampanje za novi filer v steklenički v Sloveniji. Ponosna je na sodelovanje z znamko Vichy, hkrati pa navdušena nad novim izdelkom:

 

»Čeprav ženske nerade govorimo o letih, sem tudi jaz v obdobju, ko moja koža lahko zaradi procesa staranja in zunanjih dejavnikov, stresa, temperaturnih sprememb ter pomanjkanja spanca, postaja suha in pojavijo se prve vidnejše gubice. Za svež in sijoč videz potrebujem zaveznika, na katerega se lahko vedno zanesem. Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler me je navdušil že po nekajdnevni uporabi. Predvsem mi je všeč to, da ga lahko uporabljam tudi na občutljivem predelu okrog oči in tako lahko resnično navlažim celoten obraz. Komaj čakam, da ga preizkusite tudi vi in mi podate mnenje, če je tudi vas tako navdušil kot je mene!«

 

VAŠA NOVA ANTI-AGEING RUTINA LIFTACTIV SUPREME

1. Zjutraj in zvečer na dlan nanesite 2-3 kapljice seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, nato pa ga s konicami prstov namažite na čist in suh obraz. Serum neguje, lahko pa se uporablja tudi kot podlaga za ličenje. Inovativni serum proti staranju deluje na vse gube in izgubo polnosti kože obraza in predela okrog oči. Z 1,5 % čiste hialuronske kisline nadomesti 100 % dnevne izgube hialuronske kisline iz povrhnjice.

2. Kot drugi korak anti-ageing rutine Vichy priporoča nego Liftactiv Supreme SPF 30 z zaščito pred širokim spektrom UVA/UVB sevanja, ki deluje na obstoječe gube in pomaga preprečiti nastanek novih gub, ki jih povzroči UVA sevanje. Lahka tekstura izjemo vlaži in ponuja svež vonj. Liftactiv Supreme SPF 30 s hialuronsko kislino s progresivnim učinkom zapolnjevanja deluje proti gubam in čvrstosti kože.

3. Za dodatno nego ob uporabi seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler in kreme Liftactiv Supreme SPF 30 Vichy priporoča tudi korektivno nego za predel okrog oči z učinkom liftinga  Liftactiv Supreme Yeux, ki je namenjena ženskam po 40. letu starosti z občutljivimi očmi, ki iščejo celovito nego predela okrog oči, zmanjšano vidnost gub, podočnjakov in vrečk pod očmi.

 

Vichy Liftactic Supreme Filler

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si