Anže Kopitar, ambasador znamke Mercedes-Benz, piše novo zgodbo

»Odličen! Ne le na ledu.«

Izbor ambasadorjev je v podjetju Autocommerce dolgotrajen proces, ki poteka usklajeno z usmeritvami principala Daimler AG. Z Anžetom Kopitarjem je podjetja našlo posameznika, ki predstavlja in živi vrednote, skupne znamki Mercedes-Benz.

Anžeta Kopitarja letos prepričali atraktivni športni terenci znamke Mercedes-Benz

Slogan »Odličen! Ne le na ledu.« zelo dobro opisuje tako Anžeta kot tudi zmogljive in atraktivne športne terence znamke Mercedes-Benz. Anže Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal. S svojim predanim delom, vrhunskimi rezultati in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz.

V času bivanja v Sloveniji bo sodeloval na vseh večjih dogodkih podjetja Autocommerce, d.o.o. Sponzorsko vozilo je Anžetu Kopitarju predala direktorica trženja in odnosov z javnostmi podjetja Autocommerce, Metka Kejžar.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri