Ara Shoes predstavlja „ART by ara“, novo linijo kolekcije jesen in zima 2021

V teh nenavadnih časih blagovna znamka ara Shoes ostaja osredotočena na inoviranje, razvoj novih izdelkov in ustvarjanje sodobnih interpretacij mode. ‘ART by ara’ je nova linija, ki se bo tekom prihajajočih sezon še razvijala in dopolnjevala. Liniji „ART by ara“ sta življenje vdahnili ambiciozni umetnici iz Avstrije.

Carola in Sabrina Deutsch sta DECASA. Sestri se vidita kot moderni umetnici s posebnim okusom za individualnost in estetiko. Njuna umetniška dela krasijo stene restavracij in kavarn, ukvarjata se tudi s produktnim oblikovanjem in tetoviranjem. Umetniški koncept za linijo “ART by ara” je izrazit, sodoben in kot protagonistko upodablja samozavestno žensko. Motiv nove linije je absolutno popoln za čevlje in torbice. Pojavlja se v omejeni izdaji na šestih modelih čevljev, med katerimi so balerinke, klasične in visoke superge ter na izbranih torbicah.

Nova linija se vrti okoli ‘življenjskega stila’, osrednji motiv pa so različne upodobitve žensk. V kombinaciji z elementi, kot so baloni in disko krogle, sestri pripovedujeta zgodbo o barvitem življenjskem stilu. Tipične poteze čopiča avstrijske umetnice barvitim kompozicijam dodajo dinamiko. Predstavljajo ustvarjalen in pozitiven odnos do življenja ter vsak čevelj preoblikujejo v umetniško delo.

Da je posebnost te majhne, a ekskluzivne umetniške linije, še bolj izpostavljena, je blagovna znamka Ara Shoes pripravila tudi posebne škatle za čevlje. Kupci pa ob vsakem nakupu prejmejo še brezplačno športno torbo.

Carola Deutsch o umetnosti: “Umetnost je zame ventil, ki mi dovoli, da izrazim svoja najgloblja čustva. Redko mine dan, ko ne bi v roke vzela čopiča ali narisala skice. Vedno sem ljubila svoj umetniški poklic.”

Seveda pa Ara tudi v jesensko-zimski sezoni ni pozabila na ljubitelje klasike – udobje, kvaliteta in trendovski videz so še vedno prioritete, ki jim sledijo s celotno kolekcijo.

Arine čevlje lahko najdete na prodajnih mestih ARA, Trend, Maximarket, Cocozebra, MASS, Kopitarna, Pami, ARS, Modiana, Paprika in La Scarpa, spremljate pa jih lahko tudi na njihovi Facebook strani.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si