Ara Shoes predstavlja kolekcijo za pomlad in poletje z novo trajnostno linijo

Blagovna znamka ara Shoes v novi pomladno-poletni kolekciji 2022 predstavlja dinamično in živahno obutev, v kateri pa od sedaj najdete tudi povsem novo trajnostno linijo čevljev “ara a-round”, s katero pričenja podjetje pisati bolj zeleno in okolju prijaznejšo zgodbo.

„ara a-round“ je segment kolekcije ara obutve z lastnim logotipom, ki se bo širil ter dopolnjeval iz sezone v sezono. Vsak od modelov izpolnjuje več trajnostnih kriterijev, kot so uporaba usnja, ki je strojeno brez kroma, podplati superg izdelani brez uporabe lepil, vezalke iz recikliranih PET plastenk, vložki pa so iz obnovljivih surovin.

V novi kolekciji se lansira z linijo visokih in nizkih superg Avio. Te združujejo sproščen videz in izredno udobje pri nošenju. Usnje je izjemno mehko in ima svilnat mat zaključek. Čevlji v segmentu kolekcije ‘ara a-round’ so izdelani v lastni tovarni na Portugalskem po nemških standardih.

Trajnostna načela podjetja pa se zdaj odražajo tudi v embalaži izdelkov. Od aktualne kolekcije naprej bodo vse škatle za čevlje izdelane brez dodanega lepila in bodo vsebovale recikliran ovojni papir. V prihodnje bo ara še naprej podpirala razvoj okolju prijaznejših proizvodnih procesov, ki ohranjajo naravne in obnovljive vire. Čevlji ara so tako zakorakali v zeleno smer z zmanjšanim ogljičnim odtisom.

Trendi za pomlad in poletje

Pastelne barve

Pastelne barve, ki kraljujejo to pomlad, so prava izbira tudi za sandale, natikače in superge. Zgornji del iz usnja in beli podplati dajejo tem modelom športno privlačnost. 

Logomanija

Po uspehu linije Logomanija v jesensko-zimski kolekciji se vzorec ponovno vrača v obliki poletnega barvnega potiska na arinih balerinkah, nizkih in visokih supergah. Barvna lestvica je peščena v kombinaciji z belo. Na voljo so tudi ujemajoče torbice in torbe.

Brezskrbnost

V ari so poskrbeli, da lahko izbirate med številnimi sandali, natikači in drugimi modeli za vroče poletne in brezskrbne dni. V prihajajoči poletni sezoni kolekcija ara Shoes vključuje sandale z robustnim podplatom, ki so opremljeni s funkcijo HighSoft. Gre za kombinacijo vrhunskega zgornjega materiala in mehkega vložka, ki zagotavlja izjemno udobje pri nošenju. Sandali so na voljo v ekstravagantnih mavričnih barvah, prefinjenem mat velurju (npr. v barvi peska), ali z brezčasnimi pletenimi detajli v odtenkih konjaka in črne barve.

Mokasini in balerinke 

Modela slip-on čevljev, sta brezčasna klasika in sta izjemno priljubljena. V pomladno-poletni kolekciji 2022 najdete balerinke, ki jih krasijo prefinjene pentlje ter mokasinke, ki jih dopolnjujejo ali okrasne kovinske zaponke. Materiali so gladko in semiš usnje.

Športno

Poziv k aktivnosti je tema širokega nabora modelov superg: športne s pletenimi zgornjim delom, na vezalke in slip-on različice z bleščečimi detajli, mrežastimi vložki in praktičnim sistemom za hitro zapiranje Na voljo so v vseh vrstah barv: poletnih pastelnih, nude in naravnih tonih, pa tudi v klasični mornarski in beli.

Obutev ara najdete na prodajnih mestih Ara Shop, Maxi Ljubljana, Mass, Kopitarna, Tiss, Pami, Obutev Mojca in drugih. Sledite jim lahko na njihovi Facebook in Instagram strani ter spremljate aktualne novosti.

Naslovna slika: FB Ara Shoes Slovenija

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si