Ara Shoes za letošnjo jesen in zimo

Pisano listje se je v večini že poslovilo in ostala je še tista manj prijetna plat jeseni – nizke temperature, krajši dnevi in nepredvidljivo, največkrat mokro vreme. Z novo Arino jesensko-zimsko kolekcijo vam to ne bo predstavljalo nikakršne ovire!

Njihova ponudba čevljev iz te sezone je vsestranska in primerna za hladnejše in mokre dni. Izbirate lahko med čudovitimi usnjenimi masivnimi gležnarji z debelim podplatom, visokimi supergami z zadrgo in kolekcijo čevljev iz Gore-Texa, ki ni samo topla, ampak se bo lepo povezala tudi z malce bolj prefinjenimi stajlingi ali vpadljivimi hlačami. Poleg tega ponujajo še škornje s toplo volneno podlogo, ki so tako vsestranski, da jih tudi doma ne boste želeli sezuti.

Med udobjem, funkcionalnostjo in modnim izgledom tako v hladnejši sezoni ne bo treba izbirati, saj ara zagotavlja vse. Na modni sprehod vas vabijo tudi v arin katalog, njihova obutev pa vas čaka na prodajnih mestih ARA, Trend, Maximarket, Cocozebra, MASS, Kopitarna, Pami, ARS, Modiana, Paprika in La Scarpa.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si