Avantgardni copati iz 90-ih se vračajo!

Avantgardni copati OZWEEGO za ljubitelje modnega eksperimentiranja

 

Avantgardna podoba agresivnega oblikovalskega jezika danes predstavlja prvo izbiro prodornih kreativcev

 

Copati, ki so že v 90-ih navduševali ljubitelje udarnih in robustnih modelov, se vračajo v osveženi podobi!

adidas Originals v poletnih mesecih predstavlja posodobljen copat OZWEEGO, ki je hiperfuturistično oblikovanje pripeljal do roba drznosti. S kombinacijo avantgardnega dizajna in značilne tehnologije adiPRENE OZWEEGO predstavlja popolno zedinjenje tradicije z urbanimi trendi prihodnosti.

 

Po več kot dveh desetletjih je adidas Originals ponovno obudil enega najbolj priljubljenih modelov 90-ih let. Nekdanji tekaški copat OZWEEGO 3 so v adidasu reinterpretirali za današnje generacije, pri čemer so obdržali najbolj inovativne elemente, kot sta tehnologiji adiPRENE in adiPRENE+. Slednji omogočata kar največje udobje na osrednjem delu podplata ter s tem lahkotno nošnjo – če copatu dodamo še abstrakten dizajn, dobimo model, ki ga je ulična kultura v trenutku vzela za svojega.

 

adidas Ozweego so že v 90-ih navduševali ljubitelje udarnih in robustnih modelov

 

Avantgardna podoba agresivnega oblikovalskega jezika z več kot 20-letno zapuščino danes tako predstavlja prvo izbiro prodornih kreativcev, ki sodoben stil uspešno prepletajo s tradicijo ter ga nadgrajujejo z domiselnim futurističnim dizajnom. Nostalgični etos obudijo materiali, značilni za izvorni model, kot so mreža, semiš ter termoplastični poliuretan, podložen z blagom na zgornjem delu copata, pa tudi značilne obrobe odprtin za vezalke, udarne linije podplata in prosojna opora za stopalo.

Z novo interpretacijo, razvito in prenovljeno posebej z mislijo na današnje ustvarjalce urbanih trendov, copati OZWEEGO predstavljajo trenutno najbolj nekonvencionalno navdahnjeno obutev na ulicah. Podoba modela v izzivalnih barvnih kombinacijah tako že drugo tisočletje zapored navdušuje pristaše avtentičnih izdelkov in sodobnih inovacij.

 

Modeli OZWEEGO so pri nas na voljo v trgovinah BUZZ in The Athlete’s Foot.

 

adidasov copat OZWEEGO je hiperfuturistično oblikovanje pripeljal do roba drznosti

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si