Balet kot modna esenca

Ljubezen do baleta in mode je nerazdružljiva, sploh če se s plesom zavrtimo v poletni ‚vibe‘ in zanetimo iskrico v očeh kot labod z nežnim poplesavanjem po vodni gladini. GRAZIA predstavlja novi modni ples …

Bodi Jil Sander, krilo Move Dance, pajkice Wolford, BLOCH in uhani Chanel za modno začimbico (levo); bodi Commando, krilo Move Dance, pajkice Calzedonia, baletni copatki Bezonier in modni dodatki Miu Miu (sredina); top Reformation, gamaše lululemon, lasni okraski Oliver Bonas in baletni copatki Miu Miu (desno).

Top Reformation, gamaše lululemon, lasni okraski Oliver Bonas in baletni copatki Miu Miu (levo); bodi Commando, krilo Move Dance, pajkice Calzedonia, baletni copatki Bezonier in modni dodatki Miu Miu (sredina); bodi Jil Sander, krilo Move Dance, pajkice Wolford, BLOCH in uhani Chanel za modno začimbico (desno).

Kot labod se počuti baletka v topu Reformation, gamašah lululemon, z nekaj modnimi dodatki na laseh Oliver Bonas in baletnimi copatki Miu Miu.

Modno navdušenje nad baletno modo ne pojenja, zato za pletne korake izberemo bodi Jil Sander, krilo Move Dance, pajkice Wolford, baletne copatke BLOCH in za piko na i še uhane Chanel.

Ples v paru, to so baletne sanje vsake modne dame, zato se zavrtimo v bodiju OW Collection, boleru Alexander Wang, kratkih hlačah UGG, baletnih copatkih BLOCH in uhanih Tiffany & Co. (levo) ali kratkih hlačah Miu Miu, pajkicah Calzedonia, baletnih copatkih Tory Burch, verižici Chanel in pletenini Acne Studios po končanem plesu (desno).

Šik podpis okoli vratu Jessie & Co. začini modno izbiro topa Jacquemus in gamaš na rokah Cashmere In Love. Vau!

Modni navdih: balet, modna drža: eleganca. GRAZIA bi izbrala top Jacquemus, hlače Fabiana Filippi, gamaše na rokah Cashmere In Love, baletne copatke BLOCH in stil začinila z rožo Jessie & Co. okoli vratu.

Moda in ples se vrtita skupaj po parketu v družbi bodija OW Collection, boleru Alexander Wang, kratkih hlačah UGG in baletnih copatkih BLOCH in uhanih Tiffany & Co.

Bodi OW Collection, bolero Alexander Wang, kratke hlače UGG, baletni copatki BLOCH in uhani Tiffany & Co. in šik pogled v ogledalo.

Ples v obleki Janie Rose Boutique, ki ji dodamo lasne okraske Jennifer Behr in uhane Wolf & Badger.

Labod v vsej svoji lepoti! V obleki Bardot Milkmaid in lasnih okraskih Jennifer Behr.

Labod v ženski podobi bi izbral obleko Bardot Milkmaid, pajkice Wolf & Badger, balerinke KHAITE in lasne okraske Jennifer Behr.

 

Fotografije in retuša: Philipp Gladsome

Modeli: Celine Peschek (Louisa Models), Jasmina El Far (Addicted to Models) in Kim Decker (Addicted to Models)

Stiliranje: Estefanie Katarina

Ličenje in pričeska: Elena Marie

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si