Balzami Labello odslej v novi podobi

Nastala je že davnega leta 1909, a znamka balzamov za ustnice Labello do danes ostaja vodilni evropski strokovnjak za nego ustnic, v naših torbicah in žepih pa nepogrešljiv dodatek v vseh letnih časih in življenjskih prigodah. A pride čas za novo preobleko in tako vaš najljubši balzam za ustnice na slovenske trgovske police letošnjo jesen prihaja v novi podobi. Ta se opira na tradicionalni dizajn, ki se je mnogim najbolj vtisnil v srce in postal ne le sinonim za nego ustnic, temveč tudi spomin na brezskrbno mladost.

Labello_naslovna_1

Balzami za ustnice Labello so z novo podobo dobili tudi boljše oznake za tip nege, ki ga nudijo. Ovitki namreč že od daleč opozarjajo na posamezne negovalne kategorije znotraj ponudbe. V trgovinah lahko tako od sedaj že na prvi pogled ločimo med balzami za osnovno nego, tistimi, ki nudijo posebno nego, nežno obarvano nego ali nego , obogateno s slastnimi okusi.

Z novim dizajnom in logotipom, ki se opirata na najbolj nepozabno zgodovinsko podobo blagovne znamke, pa je Labello posodobil tudi vsebino najznamenitejšega med izdelki, balzam za ustnice Labello Original, doslej znanega kot balzam Labello Classic Care. Ob preimenovanju najbolj priljubljenega izdelka pa so strokovnjakiz za nego ustnic izboljšali tudi formulo. Od zdaj poleg jojobinega olja in karitejevega masla ta namreč vsebuje povečano količino pantenola, zato balzam Labello Original zagotavlja 12-urni negovalni učinek, ki se kaže v čudovito gladkih, mehkih in zdravih ustnicah.

Labello_Original
Okvirna cena na prodajni polici: 1,88 EUR
Več informacij o vseh prenovljenih balzamih za ustnice Labello najdete na prenovljenem spletnem mestu www.labello.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si