BANG! Popolna kolekcija za urbane upornice in upornike!

Znamka Marx, ki je na voljo v vseh trgovinah Sportina, v novo leto vstopa s športno kolekcijo z elementi punka in nove romantike. Kolekcija je posebna ne le zaradi krojev in detajlov, pač pa tudi zaradi svoje sporočilnosti, ki vzpodbuja k športnemu načinu preživljanja vsakdana. “Verjemi vase in vedno daj vse od sebe, ne glede na to, kaj počneš,” se glasi odlična popotnica znamke Marx ob vstopu v novo leto.

Slika1

Ženska oblačila so kljub izrazito športnemu videzu glamurozna, saj so ustvarjena v duhu 80-ih let, punka in nove romantike. Medtem ko se elementi punka in nove romantike pojavljajo v detajlih, kot so prosojne mrežaste tkanine, geometrični izrezi in močni grafični kontrasti, pa je modni utrip 80.ih oživel s tako imenovanim “digital age” vplivom in klasičnimi barvami tistega obdobja z monokromatično bazo črne, bele in udarne pink barve kot prve znanilke prebujajoče se pomladi. A ker je zima šele dobro pokazala svoje zobe, v novi kolekciji najdem tudi tople dalje bunde, ki poudarijo postavo in so primerne za športne kot tudi elegantne priložnosti. BANG! Nova kolekcija Marx je pripravljena, da preplavi mestne ulice!

Slika2

Glavna tema moške kolekcije Marx je urbani bojevnik kot izrazit pripadnik sodobne urbane kulture, ujet v njen hiter tempo in podvržen uporniški drži. Udobni kroji, s katerimi bo Marxov moški prvi na vasi ali glavni v mestu, in barvni kolorit, izrazit za 80. leta prejšnjega stoletja, vam bodo v trenutku zlezli pod kožo in kombinacije za stajlinge se bodo ponujale kar same po sebi.

Opis NEW_MARX1

Čas je, torej, da vzameš stvari v svoje roke. Si upaš?

Opis NEW_MARX

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si