Ben Affleck: nadaljevanje afere z bivšo varuško

Christine Ouzounian, nekdanja varuška treh otrok Jennifer Garner in Bena Afflecka, zadnje čase živi precej razkošno življenje. Odkar je sprožila govorice, da sta z Benom končala skrito razmerje, živi v hotelu Bel Air, kjer nočitev stane 1000 dolarjev in se po Beverly Hillsu prevaža z novim avtomobilom znamke Lexus. In kaj ima s tem Ben, ki je nedavno končal razmerje z Jennifer Garner in ki trdi, da z varuško nikoli ni bil intimen?

Christine Ouzounian Stops To Fill Up Her New Lexus

Čeprav viri iz bližine igralca trdijo, da slednji ne plačuje za varuškino suito, pa je skriti vir za Radar Online povedal: „Ben je svojemu menedžerju naročil, da poravna račun za njeno bivanje v hotelu. Christine je namreč zaradi medijskega škandala želel zagotoviti varno bivanje, sama pa pravzaprav zelo uživa v vsej pozornosti.“

Christine Ouzounian Runs Errands In Her New Lexus

Čeprav igralec še vedno zanika vpletenost v razmerje, pa je več kot očitno, da z bivšo varuško nista zgolj prijatelja. Skriti vir sicer še dodaja, da igralca Christine trenutno ne zanima in da je v času njenega bivanja v hotelu ni nikoli obiskal.

Christine Ouzounian Stops To Fill Up Her New Lexus

Ga je odvrnilo njeno obnašanje? Christine je namreč nedavno na Instagramu objavila svojo fotografijo, ki so jo posneli paparaci in zraven dodala del besedila iz pesmi Alice Keys: „She’s just a girl and she’s on fire.“ Prav tako pa je že objavila svojega novega Lexusa s pripisom: „Keep calm and meet my new drop top Lexi.“ Prevod verjetno ni potreben, kajne? 😛

Christine Ouzounian Stops To Fill Up Her New Lexus

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri