Benetton prinaša barve v domove po vsem svetu

Produkti in materiali za notranjo dekoracijo Casa Benetton so zdaj na voljo na spletu.

Casa Benetton, zbirka gospodinjskih izdelkov, ki je nastala v partnerstvu United Colors of Benetton z Bergner Group, je zdaj na voljo na spletu.

Barve prinašajo toplino v domove ljudi in s tem imajo moč, da naredijo življenje v notranjih prostorih bolj veselo. Zato je leta 2020 United Colors of Benetton predstavil linijo barvitih, toplih in trajnostno proizvedenih izdelkov Casa Benetton.

Linija je bila ustvarjena, da bi pomagala pri širjenju sončnega optimizma United Colors of Benetton v domove ljudi. Casa Benetton ponuja izbor izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki so primerni za vse glavne prostore v vašem domu – tako za notranje, kot so kuhinja, kopalnica in spalnica, kot tudi za zunanje.

Artikli združujejo funkcionalnost Bergner Group in Benettonov nezmotljiv slog, ki vsebuje barvne bloke, v izmenjavi z  geometrijskimi oblikami, pisanimi vzorci in diskretnimi dizajni. Na voljo je tudi kolekcija, ki temelji izključno na črno-beli barvi in ​​še ena, izdelana izključno z barvami naravnega izvora.

Celotna linija je bila ustvarjena okoli osrednje teme trajnosti, vrednote, ki združuje Benetton in Bergner Group. Izdelki so izdelani na okolju prijazen način, s skrbno izbiro surovin in z izboljšano učinkovitostjo procesov vzdolž celotne dobavne verige.

V dobrem letu dni je Casa Benetton vključila več kot deset kolekcij, od katerih je ena namenjena otrokom, druga pa hišnim ljubljenčkom, ki se prodajajo v specializiranih trgovinah, nakupovalnih centrih in oddelkih za dom glavnih trgovcev po vsem svetu.

Nekaj naših najljubših izdelkov linije Casa Benetton si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Od decembra 2021 so izdelki Casa Benetton na voljo za nakup na digitalnih platformah blagovne znamke. Najdete jih lahko tukaj.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si